To je to što me zanima!

'Povraćao crnu tekućinu': Je li netko ubio teoretičara zavjere?

Britanski teoretičar zavjere Max Spiers (39) majci je poslao poruku "Tvoj sin je u nevolji. Dogodi li mi se nešto, pokreni istragu". Samo nekoliko dana nakon toga na misteriozan je način preminuo...
Vidi originalni članak

Britanski teoretičar zavjere Max Spiers (39) majci je poslao poruku "Tvoj sin je u nevolji. Dogodi li mi se nešto, pokreni istragu". Samo nekoliko dana nakon toga na misteriozan je način preminuo. 

Otac dvoje djece pronađen je mrtav na kauču u Varšavi gdje je otputovao kako bi govorio o teorijama zavjere i NLO-ima. Službeno je objavljeno kako je umro prirodnom smrću iako na njegovom tijelu nije izvršena obdukcija. 

Njegovi prijatelji kažu kako je, prije nego je preminuo u stanu, povraćao crnu tekućinu, piše Daily Mail

- Istraživao je NLO-e i nastojanja vlada da prikriju bilo kakve informacije o tome. To mu je moglo priskrbiti puno neprijatelja - rekla je Maxova majka Vanessa Bates (63).

Zanimljivo je kako je Max u posljednje vrijeme radio sa SF piscima, a od sebe je, kako njegova majka tvrdi, stvorio značajno ime među teoretičarima zavjere:

- Pozvali su ga na konferenciju u Poljsku. Odsjeo je sa ženom koju već dugo poznaje i upravo mi je ona javila da su ga naši mrtvog. Ja se bojim da je "kopao" gdje nije smio i da je netko želio njegovu smrt - kaže majka koja dodaje i da joj je sin bio izvrsnog zdravlja te da je vrlo čudno da bi naglo umro na kauču. 

Maxova smrt brojne je njegove internetske obožavatelje ostavila u uvjerenju da ga je ubio netko od vladinih agenata. Pozvali su da se nad njegovim tijelo hitno izvrši obdukcija. 
 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • sleper 17.10.2016.

    vidjet cete kad komentatori sa 24 sata misteriozno pocnu umirati, ......oni koji pisu protiv sistema i koji propagiraju anti establisment, tj Kolindo-americku alijansu

  • --- DAVOR --- 17.10.2016.

    Zavjere nisu teorije več stvarnost a to shvati svatko sa imalo mozga ko se pokuša informirat a ne samo smijat glupo na određene informacije a vjerovat ko ovce slijepo na "službene"medije. Snownden npr bi isto bio prozvan teoretićarem zavjera da nije izašao sa dokumentima u javnost a kad izneseš nešto crno na bijelo onda te pokušaju zatvorit i ubit kao u ovom slučaju.

  • giustizia 17.10.2016.

    Znaci, evo potvrde ! Tu su ....... medju nama !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare