To je to što me zanima!

'Povratak Sanadera je njegova stvar i stvar njegove obrane'

Predsjednik Ivo Josipović kaže kako smatra da referendum oko ulaska Hrvatske u Europsku uniju neće propasti, ali misli da je važno referendum odvojiti od izbora
Vidi originalni članak

Gospodarstvu će biti bolje kada uđemo u EU, rekao je u subotu u intervjuu za NovuTV predsjednik Ivo Josipović. Dodao je i kako misli da će odluke država o ulasku Hrvatske u EU ići glatko te kako nam Velika Britanija i Francuska neće stvarati probleme oko ratifikacije. Što se tiče referenduma, Josipović misli kako on neće propasti. Kaže kako je jedino važno odvojiti izbore od referenduma  jer se na referendumu često ne glasa o predmetu referenduma nego o afinitetu prema nekoj političkoj opciji. 

Predsjednik se osvrnuo i na najave Ive Sanadera kako traži hitan povratak u domovinu. Josipović kaže kako je to Sanaderova stvar i stvar njegove obrane. Na pitanje da li misli da se Sanader povratkom htio osvetiti HDZ-u, Josipović je odgovorio 'ništa ja ne mislim'. 

 Cijeli intervju pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 15

  • borivoje 16.06.2011.

    Predsjednik koji o ničemu nema svoje mišljenje ni nije predsjednik. Možda to i je Sanaderova stvar ali novac koji je tako bjesomučno otuđivan sigurno nije Sanaderova stvar.

  • davidenko 14.06.2011.

    Povratak dr. Sanadera je stvar dr.Sanadera i dr.Josipovića i dr.a ne moja stvar------------ Dr.Sanader i dr.Josipović i dr. su primali sponzorska sredstva od Ježića a ne ja pa dakle možemo zaključiti da povratak dr.Sanadera je njihova stvar a ne samo njegova stvar.

  • pechvogel 13.06.2011.

    Kao čovijek VELIKE I NOVE PRAVDE, zatražite blokiranje svih računa cijelokupne obitelji SENADER... pa ćete nečemu i koristiti. Taj slučaj bi trebao biti prioriteten za cijelu Hrvatsku i njene opljačkane građane!!?? - Ili se totalno varam??

Komentiraj...
Vidi sve komentare