To je to što me zanima!

Povrijedila unuka: Rekla je da lažem, sada je vrijeme za istinu

Napisat ću knjigu i otkriti cijelu istinu. Ako je netko bio uz Tita i ako je netko znao što se po svim pitanjima događalo, onda sam to ja, zaključio je Joška Broz
Vidi originalni članak

Nekada su bili “kraljevi” bivše Jugoslavije, potom su postali njezini taoci. Usamljeno su branili prezime Broz, ali otkako je Jovanka na aparatima, otkriva se obiteljska nesloga. Rijetko bi itko od Brozovih govorio o preostalim članovima obitelji, a jedini je unuk Joška uvijek bio spreman o svakom Brozu reći lijepu riječ. To se ne može reći i za Jovanku.

- Jako me povrijedilo kada sam čuo da je rekla kako lažem što god da pričam. No došao je trenutak da otkrijem cijelu istinu jer ako je netko zna, ja je znam. Uvijek sam je branio jer sam branio čast svoje obitelji i prezimena Broz. Nikada mi nije palo na pamet da nešto loše kažem o njoj iz poštovanja prema djedu. Evo kako mi se to vratilo. Napisat ću knjigu i otkriti cijelu istinu. Ako je netko bio uz Tita i ako je netko znao što se po svim pitanjima događalo, onda sam to ja - zaključio je Joška.

>>> Više pročitajte u Expressu

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Dijaspora 20.10.2013.

    Joska ako znas sve onda kazi gdje je sahranjen Andrija Hebrang, ko je naredio da se pobiju zarobljenici i civili (zene idjeca ) na Blaiburgu u Mariboru i na mnogim mjestima diljem Hrvatske i Sovenije i gdje je sahranjen Andrija Artukovic????????????????

  • Ahileja 20.10.2013.

    Ako je Joška ima što za reći a tiče se Jovanke i Tita trebao je to reći dok je Jovanka bila u stanju odgovoriti. Sada je bolje da šuti.

  • ayayay 20.10.2013.

    Nemoj me nagovarat da kupim knjigu

Komentiraj...
Vidi sve komentare