To je to što me zanima!

Požar buknuo na miniranom području, ugrozio plinovod

Sve raspoložive vatrogasne snage su na terenu kraj Skradina. Požar je izbio oko 16 sati i nošen snažnim vjetrom ugrozio je autocestu A1, benzinsku postaju i plinovod
Vidi originalni članak

Požar je izbio oko 16 sati kod Skradina te je nošen snažnim vjetrom ugrozio autocestu A1, benzinsku postaju INA-e i plinovod. 

- Nažalost, zbog snažnog vjetra zračne snage nam više ne mogu pomagati, a dodatni je problem što je požar izbio na miniranom području, pa ni zemaljske snage ne možemo raspoređivati kako bi htjeli. Uz pomoć zrakoplovstva uspjeli smo obraniti benzinsku postaju do koje je vatra bila došla i dijelom plinovod. Sa zemlje sada pokušavamo zaustaviti vatru da ne prijeđe s jedne strane ceste na drugu, a zbog zadimljenosti smo morali zatražiti zatvaranje autoceste - rekao nam je zapovjednik JVP Šibenik Volimir Milošević.

Vatrogasci su uspjeli spriječiti i da se požar proširi s jedne strane autoceste na drugu te je dionica autoceste između čvorova Pirovac i Šibenik u međuvremenu otvorena. No vozi se uz ograničenje brzine od 60 km/h na pojedinim mjestima, zbog dima i smanjene vidljivosti nakon gašenja požara, javlja HAK.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • VinkoErceg 20.07.2013.

    Veliki mozgovi kada plinovod ide po zemlji u pvc cjevima.

  • Yelow MILF 20.07.2013.

    Pocelo je , vlada pod hitno da posalje kandere u Grcku

  • genikameni 20.07.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare