To je to što me zanima!

Požar im u trenu progutao kat kuće koji su nedavno završili

Nikićima je u požaru u potpunosti izgorio kat kuće u koji im se sin nedavno uselio. Preko noći je ostao bez svega; namještaja, tehnike, odjeće i osobnih dokumenata
Vidi originalni članak

U noći s petka na subotu oko 2 sata i 30 minuta izbio je požar na krovištu obiteljske kuće na broju 29 u Potočanima kod Velike. Vatra se počela širiti velikom brzinom, a da nešto nije u redu prvi je osjetio vlasnik Ivica Nikić (19) koji s majkom stanuje u kući. 

– Probudilo me pucketanje drveta i vrućina. Ustao sam i vidio da nam je kuća u plamenu. Razbudio sam majku i izveo je na dvorište. Prvi mi je u pomoć priskočio susjed te smo zajedno razvukli crijeva i počeli gasiti do dolaska vatrogasaca – opisao nam je Slavonac borbu s požarom. Vatrogasci su ubrzo stigli te su nakon gotovo tri sata ugasili vatru

Nikićima je u požaru u potpunosti izgorio kat kuće koji su tek nedavno završili te se Ivan u njega uselio. Preko noći je ostao bez namještaja, tehnike, odjeće i osobnih dokumenata. 

– Ne želim ni pomisliti koliko toga je uništeno. Majka i ja živimo sami i borimo se na sve načine. 

Bio sam presretan kad sam završio kat kuće i onda se dogodi ovakva tragedija. Inače spavam gore na katu, ali sam noćas prespavao u donjem dijelu kuće – rekao nam je mladić kroz suze. Dodao je kako kuća nije bila osigurana te se boji kolika će biti konačna šteta. 

Njegovoj majci je, doznajemo, pozlilo te je završila u Općoj županijskoj bolnici u Požegi. Srećom u požaru nitko nije stradao. Pretpostavlja se kako su uzrok izbijanja požara neispravne električne instalacije. Cijelo jutro traje policijski očevid kako bi se otkrili detalji.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Baketin 29.06.2015.

    A issati ružno li je ovo zdanje, ko ovo radi kome ovo treba...ova kuća je od muke izgorila. Nije mogla samu sebe gledat.

  • mačkamačak 27.06.2015.

    Jadan dečko sav sretan da je završio kuću i eto što se desi! Opet, dobro je to što su živu glavu izvukli...

  • kanader 27.06.2015.

    Žao mi čovjeka, u svakom slučaju šteta je velika. Al što se tu ima gasiti 3h?!? Plafon za takav požar je sat vremena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare