To je to što me zanima!

Požar kod Bilja u Baranji: Gori područje na kojem ima mina

Na području općine Bilje zapalilo se nisko raslinje i trava. Problem vatrogascima predstavlja činjenica da zapravo gori teritorij koji je minski sumnjiv pa u njega nije dozvoljen ulazak
Vidi originalni članak

Tijekom prijepodneva u nedjelju zapalilo se nisko raslinje i trava na području općine Bilje. Požar otvorenog prostora koji, na sreću, nije u blizini naselja ni kuća, vatrogasci DVD Bilje drže pod kontrolom.

Problem im, doduše, predstavlja činjenica da zapravo gori teritorij koji je minski sumnjiv pa u njega nije dozvoljen ulazak ni vatrogascima niti bilo kome.

- Opožareni dio nalazi se u blizini Parka prirode Kopački rit zbog čega moramo kontrolirati i zapravo suzbijati širenje požara u tom smjeru. Za sada nemamo većih problema - kazao je zapovjednik DVD Bilje Željko Kolarić koji se nalazi na terenu zajedno sa cijelom svojom ekipom. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • OS_LEGA 18.03.2019.

    Ma tko je to opet minirao kada je već više puta to razminirano? Naravno uzeo se doooobar novac za to.

  • sit_lazi 17.03.2019.

    Sjećam se poslje rata kada su pričali da se Hrvatska neće razminirati sljedećih 25 godina. Mislio sam šta lupetaju jel znaju oni šta je 25 godina. Prošlo je već i više godina a mina na svakom koraku.

  • A j k u l a 17.03.2019.

    Ako je minirano pustit da izgori i gotovo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare