To je to što me zanima!

Požar u Galovcu kod Zadra, ugasili požar u Primoštenu

Zadarski vatrogasci dobili su dojavu oko 8.45 ujutro da gori na te su na teren poslali 14 vatrogasaca JVP Zadar i DVD Galovac. Iz zraka su im pomagali airtractori
Vidi originalni članak

Zadarski vatrogasci dobili su dojavu oko 8.45 ujutro da gori na Galovcu te su na teren poslali 14 vatrogasaca JVP Zadar i DVD Galovac, a i iz zraka su im pomagala dva airtractora. Vatra je zaustavljena ok 12 sati. Gorila je pretežno hrastova šuma. Gašenje je otežavao jak vjetar. 

Zaustavljeno širenje požara kraj Šibenika i Primoštena

Tijekom noći lokaliziran je veliki požar koji je u subotu oko 8.30 sati izbio na području Danilo - Kraljica kraj Šibenika, gdje je uz pomoć tri kanadera i dva airtraktora, te 50 auto-cisterni gasilo više od 150 vatrogasaca. Požar je proglašen lokaliziranim u nedjelju u 00.40 sati, a vatrogasci su tijekom noći nadgledalii požarište.

Lokaliziran je i veliki požar koji je nešto prije 13 sati izbio kraj Primoštena. Ovdje su također u pomoć su pozvane zračne snage, te je požar proglašen lokaliziranim u 19.45 sati. Sanira se i požarište u Mratovu, gdje je tijekom subotnjeg popodneva i noći gorjelo na minsko sumnjivom terenu. Ovaj je požar je lokaliziran u 06.35 sati.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • juran 28.08.2011.

    Dok mi uživamo u moru, neki konstantno gase vatru po Dalmaciji i riskiraju živote

  • El Loco 28.08.2011.

    Zahladilo je...Ljudi se griju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare