To je to što me zanima!

Požar u napuštenom objektu: Pronašli tijelo muškarca (47)

Na požarištu je pronađeno tijelo za sada nepoznatog čovjeka, kao i 47-godišnji muškarac, koji nije bio ozlijeđen. U tijeku je očevid kako bi utvrdili okolnosti nastanka požara i smrti.
Vidi originalni članak

Vatrogasci su u požaru u Trogiru, koji se dogodio u napuštenom objektu, pronašli tijelo nepoznatog čovjeka, izvijestila je u srijedu splitska policija.

Događaj je zabilježen u nedjelju oko 22.30 sati u devastiranom i napuštenom objektu u Ulici Kardinala Alojzija Stepinca u Trogiru.

- Na požarištu je pronađeno tijelo za sada nepoznatog čovjeka, kao i 47-godišnji muškarac, koji nije bio ozlijeđen. U tijeku je očevid kako bi utvrdili okolnosti nastanka požara i smrti. Do ovog trenutka nisu utvrđeni elementi kaznenog djela, rekli su u policiji. (abe)

Idi na 24sata

Komentari 4

  • centarfor 26.06.2019.

    Nije baš sve točno što pišete. Možeš napisati što hoćeš ali njihove "novinare" ne smiješ spominjati. Brojio sam Sedam puta sam bio blokiran kada sam spomenuo "novinare"

  • STARK 26.06.2019.

    Mene stalno blokiraju. Kako samo sami sebe neće blokirati zbog gluposti koje napišu

  • ha eto 26.06.2019.

    Pa gdje si Admine, 'oćemo se i danas blokirati zbog ničega. Da li ste svjesni da bi po vašim kriterijima trebali prestati objavljivati sve izjave političara jer svaka njihova riječ je laž i samim tim vrijeđaju i omalovažavaju sve ljude u Htvatskoj. Naravno to se neće desiti jer ste vi njima podobni uz slogan Sve za pare!

Komentiraj...
Vidi sve komentare