To je to što me zanima!

Požar u Nevadi uništio više od 20 kuća, poginuo jedan čovjek

Zapovjednik Brian Sandoval je u četvrtak navečer proglasio i izvanredno stanje, a plamen je obuhvatio oko 15 četvornih kilometara površine. Poginuo je jedan čovjek
Vidi originalni članak

Požar koji je buknuo između Carson Cityja i Rena u američkoj Nevadi do petka je uništio oko 20 kuća, a više od 10.000 ljudi pobjeglo je iz svojih domova. Zapovjednik Brian Sandoval je u četvrtak navečer proglasio izvanredno stanje, a plamen je obuhvatio oko 15 četvornih kilometara površine. 

Michael Hernandez, šef vatrogasaca u Renu, kazao je kako je u požaru za sada poginuo jedan čovjek. Dodao je kako vatrogascima posao nije olakšavao ni vjetar koji je tijekom četvrtka imao jake udare, javlja LA Times

Lokalne vlasti istaknule su kako se vjetar ipak u noći na petak počeo smirivati, a na konferenciji za medije objavit će trenutačno stanje u Nevadi. Tamošnji stanovnici još se oporavljaju od velikog požara koji je na tom području buknuo u studenom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Prva Proleterska_1 20.01.2012.

    U USA na tom podrućju nema kuća, već su tu drvene barake , doduše ljepo ofarbane i izrađene, al još uvijek barake! Pravilno je izgorilo je 20 stambenih baraka !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare