To je to što me zanima!

Požar u štali obitelji Gobac: Vatrogasci su spasili mačića

DVD Pazarište u ponedjeljak nešto prije ponoći zaprimio je dojavu o požaru u štali Kate Gobac (84) u zaseoku Vranovine. Požar je  ubrzo lokaliziran
Vidi originalni članak

DVD Pazarište u ponedjeljak nešto prije ponoći zaprimio je dojavu o požaru u štali Kate Gobac (84) u zaseoku Vranovine, javlja GS press.

Na teren su izašli vatrgoasci DVD-a Pazarište i JVP-a Gospić.  Požar je  ubrzo lokaliziran i hrabri su vatrogasci uspjeli spasiti nešto imovine bake Kate. U štali nije bilo stoke, osim mačke s nekoliko mačića. Jednog su mačića uspjeli spasiti.

Katu Gobac, inače rodbinu popularnog pjevača Davora Gobca iz grupe Psihomodo Pop, posjetili su danas zamjenik gradonačelnika Grada Gospića Ivan Biljan i pročelnik PUZS  Gospić Joso Živković. Starici su ponudili pomoć, a ona im se skromno zahvalila rekavši kako joj ne treba ništa osim "trun zdravlja".

Idi na 24sata

Komentari 13

  • stric Bedanec 21.09.2016.

    Zapalila se "trava".

  • blackeagle 21.09.2016.

    sad znate fotošopirat????

  • amapola 20.09.2016.

    Gobac, molim te, pobrini se za jadnog mačića, sam je ostao, a stara gospođa, kako vidimo, jedva da se može brinuti za sebe. Jadni mali kako izgleda! A vi ste novinari dno dna - vatrogasci spasili mačića, a ono izgorjela mama maca s ostalima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare