To je to što me zanima!

Požar u Velikoj Mlaki: Baterija zapalila električni bicikl, vatra se proširila na Teslu i BMW

Požar je izbio 2. ožujka oko 4.25 sati ispod natkrivene nadstrešnice u dvorištu trgovačkog društva. Tesla je toliko izgorjela da se prije očevida nije ni znalo koji je auto izgorio
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija utvrdila je kako je krenuo požar u Pavlinskoj ulici u Velikoj Mlaki u kojemu je potpuno izgorio jedan automobila, a još tri su oštećena. Kako su izvijestili u petak, obavljenim očevidom utvrdili su da je požar najvjerojatnije izbio uslijed samozapaljenja baterije za električni bicikl kojom prilikom se proširio na osobni automobil marke Tesla u vlasništvu 29-godišnjeg državljanina Austrije koji je u potpunosti izgorio. U požaru je vozilo marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 30-godišnjaka djelomično nagorjelo. Visinu materijalne šteta nisu još utvrdili.

Požar je izbio 2. ožujka oko 4.25 sati ispod otvorene nadstrešnice u dvorištu trgovačkog društva. Tesla je u požaru potpuno izgorjela pa se na prvu nije znalo koja je marka tog vozila, registarske oznake ni tko je vlasnik. U požaru su oštećena još tri parkirana osobna automobila. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare