To je to što me zanima!

Gorio stan u Zapruđu, stanarka spašena: Svijeće uzrok požara?

Brzom intervencijom zagrebačkih vatrogasaca (na lice mjesta došla su troja vatrogasna kola) spriječeni su veći razmjeri požara i veća materijalna šteta.
Vidi originalni članak

Rano jutros buknuo je požar u Zapruđu, na prvom katu zgrade u Baburičinoj ulici. O požaru su vatrogasce obavijestili susjedi koji žive kat iznad stana u kojem se požar dogodio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Službeni uzrok požara i materijalna šteta još nisu poznati. Neslužbeno: požar su uzrokovale svijeće u stanu starije gospođe. Vijesti o težini ozljeda 89-godišnje stanarke koja je prevezena u bolnicu zasad nema.

Brzom intervencijom zagrebačkih vatrogasaca (na lice mjesta došla su troja vatrogasna kola) spriječeni su veći razmjeri požara, veća materijalna šteta i opasnost po stanare zgrade.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • UNPROFOR 15.04.2020.

    Da li se sjećate , prije jedno 5-6 godina , kad se je jedan sjetio i rekao da svi zapale svjeće na prozorima ! Zaboravio sam povodom čega ali znam , da su izgorila te većeri 3 stana u RH !

  • UNPROFOR 15.04.2020.

    Meni je stanar ispod mene ostavio svjeću na svom oltaru , svijeća pala i zapalila njegov stan ! Sama sreća , da su bili vatrogasci na 5min. od zgrade inaće bi izgorio i njegov i moj ! zaprijetio mu smrću , vidim li ili osjetim miris svjeće još jednom !

  • mrTrobec 15.04.2020.

    Zapalila Bogu a on je zaj....

Komentiraj...
Vidi sve komentare