To je to što me zanima!

Autom je u Požegi naletio na djevojčicu i teško je ozlijedio

Curica je pretrčavala cestu na obilježenom pješačkom prijelazu, a vozač automobila nije se zaustavio već je curicu udario. Teško je ozlijeđena, a prevezli su je u bolnicu
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći koja je bila oko 14.40 sati u Orljavskoj ulici u Požegi u naletu automobila nastradala je djevojčica (12). Hitna pomoć je dijete prevezla u Opću županijsku bolnicu, gdje su joj liječnici utvrdili teške tjelesne ozljede. Dodali su kako život curice nije u opasnosti. Očevid je u tijeku.

Djevojčica je pretrčavala cestu na obilježenom pješačkom prijelazu, a vozač automobila nije se zaustavio već je curicu udario. Policija će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće s ozlijeđenom osobom. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • šokre1981 03.03.2013.

    često put sam normalno prelazio pješački na samom trgu u požegi pa sam se pito hoće li stati ili će me zgazit.znalo se desit i da prođe na pola metra od mene i još stisne gas.što se djece tiče treba bit uvijek oprezan jer nikad neznaš kad će pretrčat preko ceste.bilo ili ne bilo pješačkog.

  • seraphyme 03.03.2013.

    u orljavsko svi voze ko nespašeni.... čudim se da nema više nezgoda

  • Mladen Matanic 03.03.2013.

    Ljudi pa imate i vi djecu pazite kad vozite nemate vi samo nabrijane makine imaju i djeca pravo na život i sam sam roditelj i suosjećam se s roditeljima.Djeca su za mene jedina nedužna bića i jedina iskrena bića na ovom planetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare