To je to što me zanima!

Požega je izdvojila 69.000 kuna potpore za novorođene bebe

Gradonačelnik je dodao kako će u Gradskoj upravi do kraja godine još jednom organizirati darivanje djece te kako se nada da će broj djece nastaviti rasti
Vidi originalni članak

Grad Požega podijelio je 69.000 kuna za bebe rođene u studenom i prosincu prošle godine. Gradonačelnik Vedran Neferović 36 beba, koje su prvo dijete u svojim obiteljima, darivao je s 1000 kuna dok ih je 11, koji su treće ili četvrto dijete u obitelji, na prijemu u gradskoj vijećnici dobilo po 3000 kuna. Osim novca roditelji su dobili i knjigu o leptirima požeškog kraja. 

– Svaki put kad vidim ovoliko djece oko nas budem barem malo sretniji. Nastojimo svaki put kad primamo naše najmlađe sugrađane osigurati još više novca i radimo u skladu s mogućnostima. Nadam se da ćemo i u budućnosti viđati puno djece u gradskoj kući – poručio je Neferović. 

Među bebama je bilo 19 djevojčica i 28 dječaka. Gradonačelnik je dodao kako će u Gradskoj upravi do kraja ove godine još jednom organizirati darivanje djece te kako se nada da će broj rođene djece u Požegi nastaviti rasti jer samo tako će mlade obitelji ostati živjeti u gradu. Bebama i njihovim roditeljima na kraju druženja zaželio je zdravlje, sreću i uspješno roditeljstvo.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bajica1009 04.11.2015.

    daju novac za dijete a sutra uzimju za vrtić i td ako sam imao dijete zbog te njihove naknade bolje da ga nisam imao

  • sansun 04.11.2015.

    dajte posao ljudima, a ne od njih radite uhljebe. koliko mojih poznanika zivi na potodiljnoj naknadi a ne rade po 5 godina, pa tko to placa. MI RADNICI! sta je normalno imat 3 djece i bit bez posla, pa kuda ide ovaj svijet. zene su se borile nekada da bi mogle radit, za svoja prava, a ovo danas Boze me sacuvaj, samo tracare, sjede doma i cekaju da djeca odrastu pa da ih hrane.

  • ivič 04.11.2015.

    hdz trik!

Komentiraj...
Vidi sve komentare