To je to što me zanima!

Požega: U nesreći poginuo zet tajkuna Vladimira Zeca

Poginuo je zet poznatog požeškog tajkuna Vlade Zeca, 28-godišnji Stipo Zeba - Zec. Sletio je s ceste i ispao iz vozila koje ga je tada prignječilo
Vidi originalni članak

Stipo Zeba-Zec (28) zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad Peugeotom 307 i "promašio" most u Ulici Jurija Križanića u Požegi. Njegov automobil sletio je s ceste, preletio preko rijeke Veličanke te potom silovito udario u betonski nasip uz most. Udarac vozila u betoniranu stranu rijeke bio je toliko jak da se automobil odbio te se okrenuo u zraku i potom pao na travu uz obalu Veličanke okrenut na krov. Pri prevrtanju automobila nesretni je Zeba-Zec ispao van kroz desni prozor, a automobil je pao na njega i prignječio ga. Ispod potpuno smrskanog automobila vatrogasci su tijelo vadili pomoću hidraulike. Kako doznajemo, u utorak će biti obavljena detaljna obdukcija tijela poginulog Stipe Zebe, kojom će se, između ostalog, utvrditi i je li vozio pod utjecajem alkohola.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Gisele 26.02.2008.

    šta je uzeo ženino prezime?

  • direktor 26.02.2008.

    nemojte se vi sad sekirati jel zec il šta je i koliko je vozio. ostala su malena djeca bez tate.

  • ajazvi10 26.02.2008.

    objašnjenje molim,,,Jel \"tajkun\" dobio nadimak \"Zec\" po zetu,ili je zet po puncu \"TAJKUNU\"? U ovom tekstu se očigledno mora naglasiti TAJKUN!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare