To je to što me zanima!

Požeški župan (HDZ) udario suprugu? Završila je u bolnici

Alojz Tomašević, koji je navodno u bračnoj parnici zbog raspodjele imovine, tijekom sukoba odgurnuo je suprugu, koja je pala i glavom udarila u radijator. Ispitala ga je policija
Vidi originalni članak

Prema neslužbenim informacijama, Tomaševićeva supruga, s kojom ima troje djece, u noći na utorak zatražila je pomoć u požeškoj bolnici. S obzirom na to da su utvrđene ozljede, prema liječničkom protokolu izvijestili su policiju.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neslužbeno doznajemo kako je Tomašević, koji je sa ženom navodno u bračnoj parnici zbog raspodjele imovine, tijekom sukoba odgurnuo suprugu te je ona pala i udarila glavom u radijator. U utorak Tomaševića nije bilo moguće dobiti na mobitel, premda se uvijek susretljivo javljao. Bilo je čudno što ga nema niti na koordinaciji župana i gradonačelnika koja je bila u Požegi.

- Policija je odradila sve što je u našoj nadležnosti i o utvrđenim izvijestili smo mjerodavna pravosudna tijela – rekla je Ivana Radić, glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske.

To nije prvi nasilan incident u kojem su sudjelovali lokalni HDZ-ovci. Gradonačelnik Požege Vedran Neferović u svibnju je fizički nasrnuo na novinara lokalnog portala 034 Mladena Mirkovića, koji je pritom lakše ozlijeđen.

Premijer Andrej Plenković tad je brzo reagirao i od stranačkoga kolege zatražio da se ispriča i povuče iz kampanje za lokalne izbore. Neferović se povukao iz kampanje, no novinaru se nije ispričao.

Do zaključenja ovog izdanja iz HDZ-a se nitko nije javio i prokomentirao incident.

Tomašević je krajem ‘80-ih konobario u Lihtenštajnu.Kad su vlasti dobile podatak da tamo boravi ilegalno, naredile su vlasnicima restorana da ga moraju otpustiti. Tako se Tomašević nakon 1990. vratio u domovinu. Obrani se priključio kao dragovoljac. Bio je jedan od organizatora obrane požeškoga kraja. Tijekom vojne karijere napredovao je do časnika. U vojsci je proveo 12 godina. Bio je zapovjednik Vojarne u Požegi te Središta za obuku vojnika u Požegi, zapovjednik Dočasničke škole Jastrebarsko te Učilišta kopnene vojske u Zagrebu. Bio je i na mjestu načelnika Stožera Hrvatske kopnene vojske u Karlovcu, s kojeg je umirovljen u lipnju 2012. u činu brigadnoga generala, nakon 39 godina staža.

Nakon što je 2013. izabran za župana, zamrznuo je vojnu mirovinu.

Drugi mandat na mjestu župana osvojio je u lipnju.     

 

Idi na 24sata

Komentari 182

  • banirana 04.10.2017.

    zlostavljaču se ne može ugoditi - nemoguća misija - ako si udana u nekakav Avganistan onda si kriva i mrska samo zato što jesi što postojiš i što si žena

  • banirana 04.10.2017.

    jesu li ga B.A.B.E. tine osudile jer je desničar ili su mu kao ljevičaru Lalovcu dale njemu svoga odvjetnika da brani njega

  • cashek10 04.10.2017.

    i ja sam svoju neki dan ošarafio da bude više mir, od tad je bolja, odma vidiš koja žena vrijedi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare