Obavijesti

News

Komentari 182

Požeški župan (HDZ) udario suprugu? Završila je u bolnici

Požeški župan (HDZ) udario suprugu? Završila je u bolnici
1

Alojz Tomašević, koji je navodno u bračnoj parnici zbog raspodjele imovine, tijekom sukoba odgurnuo je suprugu, koja je pala i glavom udarila u radijator. Ispitala ga je policija

VIDEO

Prema neslužbenim informacijama, Tomaševićeva supruga, s kojom ima troje djece, u noći na utorak zatražila je pomoć u požeškoj bolnici. S obzirom na to da su utvrđene ozljede, prema liječničkom protokolu izvijestili su policiju.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

00:12

Neslužbeno doznajemo kako je Tomašević, koji je sa ženom navodno u bračnoj parnici zbog raspodjele imovine, tijekom sukoba odgurnuo suprugu te je ona pala i udarila glavom u radijator. U utorak Tomaševića nije bilo moguće dobiti na mobitel, premda se uvijek susretljivo javljao. Bilo je čudno što ga nema niti na koordinaciji župana i gradonačelnika koja je bila u Požegi.

- Policija je odradila sve što je u našoj nadležnosti i o utvrđenim izvijestili smo mjerodavna pravosudna tijela – rekla je Ivana Radić, glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske.

To nije prvi nasilan incident u kojem su sudjelovali lokalni HDZ-ovci. Gradonačelnik Požege Vedran Neferović u svibnju je fizički nasrnuo na novinara lokalnog portala 034 Mladena Mirkovića, koji je pritom lakše ozlijeđen.

Premijer Andrej Plenković tad je brzo reagirao i od stranačkoga kolege zatražio da se ispriča i povuče iz kampanje za lokalne izbore. Neferović se povukao iz kampanje, no novinaru se nije ispričao.

Do zaključenja ovog izdanja iz HDZ-a se nitko nije javio i prokomentirao incident.

Tomašević je krajem ‘80-ih konobario u Lihtenštajnu.Kad su vlasti dobile podatak da tamo boravi ilegalno, naredile su vlasnicima restorana da ga moraju otpustiti. Tako se Tomašević nakon 1990. vratio u domovinu. Obrani se priključio kao dragovoljac. Bio je jedan od organizatora obrane požeškoga kraja. Tijekom vojne karijere napredovao je do časnika. U vojsci je proveo 12 godina. Bio je zapovjednik Vojarne u Požegi te Središta za obuku vojnika u Požegi, zapovjednik Dočasničke škole Jastrebarsko te Učilišta kopnene vojske u Zagrebu. Bio je i na mjestu načelnika Stožera Hrvatske kopnene vojske u Karlovcu, s kojeg je umirovljen u lipnju 2012. u činu brigadnoga generala, nakon 39 godina staža.

Nakon što je 2013. izabran za župana, zamrznuo je vojnu mirovinu.

Drugi mandat na mjestu župana osvojio je u lipnju.     

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 182
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.