To je to što me zanima!

Poznati bogataši u Istri za mir plaćaju noć 10.000 kn

Vile su opremljene bazenom, knjižnicom, saunom i vinskim podrumom s biranim vrhunskim vinima od 3400 kuna. Gosti mogu unajmiti batlera...
Vidi originalni članak

Istra je s prirodnim ljepotama i superluksuznim vilama izgrađenim od kamena i drveta postala omiljeno odredište i mamac za anonimne svjetske i domaće bogataše. Samo u okolici Poreča u svojih dvadesetak vila, tvrtka Istrian Experience već nekoliko godina ugošćuje, kako kažu, bogate Europljane, zagrebačku i beogradsku estradu, koji su doslovce “ludi” za ljepotama Istre. Imena bogatih gostiju su tajna, tek doznajemo da se u jednoj od skupih vila nedavno “opuštala” i zvijezda hrvatskog nogometa.
Komforne vile “nikle” su u pitoresknom ruralnom istarskom podneblju, daleko od turističke vreve, a dovoljno blizu morske obale i marina, ako se gosti zažele krstarenja Jadranom. Za jednodnevni najam vile Ballota Nigra u Vižinadi, 20-ak kilometara od Poreča, potrebno je izdvojiti 10.000 kuna, s time da se cijena gotovo udvostručuje korištenjem dodatnih usluga koje se nude. Gosti primjerice mogu unajmiti kuhara, batlera, vozača, ali i sve ostalo što zažele, kako bi im boravak bio što ležerniji.
Ballota Nigra je luksuzna vila od 300 kvadrata, s koje pogled puca na Motovun. Vila ima bazen, knjižnicu, saunu i vrhunski vinski podrum opskrbljen najprobranijim vinima. Za 0,75 litarsku bocu Dom Perignona iz vinoteke u vili gost će platiti 3400 kuna. Slične vile u Istri bogatim gostima nudi i pulska tvrtka Villas Forum po cijeni od 5300 kuna do čak 54 tisuće kuna za tjedan dana luksuznog odmora u miru i tišini istarskog krajolika.

TARIK KUPIO VILU KRAJ POREČA
Vile od nekoliko milijuna eura nedaleko od Buja i Umaga kupila su braća Ralf i Michael Schumacher. Kraj Tinjana skrasio se austrijski barun Friedrich Mayer Meinhof iz Salzburga, škotski lord Alexandar McEwen odmara u Oprtlju, Nijemac Andreas von Bismarck kupio je vilu kraj Poreča. Blizu Poreča odnedavno se u vili Baladur skrasio i najpoznatiji hrvatski “milijunaš” Tarik Filipović.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zoran123456 21.08.2008.

    Slika broj 4 ! Predivno !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare