To je to što me zanima!

Poznati novi detalji o mladiću koji je nestao pri povratku u Poreč, krenula velika potraga

Ritoša je nestao u ponedjeljak. Taj dan je krenuo vlakom iz Ljubljane prema Kopru te od Kopra do Poreča preko Buzeta plavim biciklom
Vidi originalni članak

Blaž Ritoša (23) iz Ljubljane koji živi u Poreču, u ponedjeljak oko 7 sati ujutro ukrcao se u vlak na ljubljanskom kolodvoru koji je išao prema Kopru i od tad mu se gubi svaki trag. 

Kako navode njegovi prijatelji, trebao se vratiti kući u Poreč, ali nije stigao. Gdje je nestao nije poznato, a cijeli slučaj istražuje i policija.

Njegova prijateljica objavila je kako su došli do novih podataka. 

- Došli smo do podataka zadnje lokacije, Blaž je lociran u triangulaciji Vanganel, Lopar, Pomjan - objavila je.

Dodala je i kako danas kreće velika potraga policije, psa tragača, vatrogasaca te je pozvala sve koji žele, da se priključe u pronalasku mladića koji je nestao.

JESTE LI GA VIDJELI? Mladić (23) nestao pri povratku u Poreč: Sjeo je u vlak i od tag mu se izgubio svaki trag!

Podsjetimo, Ritoša je nestao u ponedjeljak. Taj dan je krenuo vlakom iz Ljubljane prema Kopru te od Kopra do Poreča preko Buzeta plavim biciklom.

Visok je oko 180 centimetara te je svjetlije puti. 
 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • raven1 24.06.2022.

    čekaj malo, lik je otišao na 6-satnu vožnju po cestama između naselja, štoviše, između dvije države, a zaštitio je glavu - šiltericom ? Piše, nosi zelenu šiltericu. A gdje je kaciga ?

  • raven1 24.06.2022.

    6 sati biciklirati po cesti....za mene to jednostavno nije normalno. brze ceste nisu mjesta za bicikl...netko ga je mlatnuo, odletio je pored ceste i sad je u nekoj provaliji....tko zna gdje, put je dug....

  • jumar 19.06.2022.

    Znamo kako se vozi na našim cestama, a ni u Sloveniji nije ništa bolje. Nisu to ceste za bicikliranje, nego za izazivanje smrti na biciklu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare