To je to što me zanima!

Poznatom hrvatskom ulagaču planuli su Mercedes i Audi

Susjedi kažu kako su 15 minuta nakon što je vlasnik izašao iz Audija začuli jaki prasak. Automobili su u vlasništvu Kristijana Floričića i njegove supruge Tamare
Vidi originalni članak

Policija je oko 21 sat dobila dojavu da u Premanturi gore dva automobila, Audi  i Mercedes B180 CDI. Auti su u vlasništvu poznatog hrvatskog investitora Kristijana Floričića i njegove supruge Tamare. Doznajemo kako se u Audiju, netom prije nego je planuo ispred kuće, netko vozio. Vatra se s Audija zatim proširila na Mercedes. Goruće automobile ugasili su vatrogasci, a policijski očevid pokazat će kako je izbio požar. Sumnja se da je podmetnut.  

Vozila su bila parkirana uz cestu, uz obiteljsku kuću kad je požar izbio. Neslužbeno doznajemo da je vlasnik Audija parkirao, izašao iz auta i ušao u kuću, te je nakon 15-ak minuta vozilo planulo, a vatra se proširila na Mercedes. Oba vozila izgorjela su u potpunosti a od Audija je ostala tek hrpa lima. Materijalna šteta je velika. Susjedi kažu da se čuo jak prasak a potom vidjeli goruća vozila. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • nikola tesla 12.02.2012.

    neka invazija na te automobile od nekidan krenilo od benkovca.....

  • hipron 11.02.2012.

    Ma sramota ljudi.Današnji auti su od papira

  • hrebljo 11.02.2012.

    mafija sused

Komentiraj...
Vidi sve komentare