To je to što me zanima!

Požrtvovna majka: Skuplja novac da svom sinu rodi dijete

Par iz Wollongonga u Australiji ostao je shrvan nakon što im je kćerkica Rayah preminula u dobi od pet mjeseci. Malena se rodila prerano i težila je svega 620 grama
Vidi originalni članak

Michelle Hearnden (47) majka je devetero djece i baka troje unučadi i sad je odlučila spojiti svoje uloge i roditi najstarijem sinu dijete. Naime, liječnici su njezinom sinu Danu (27) i njegovoj supruzi Kyiai rekli da bi još jedna trudnoća bila prerizična. 

Par iz Wollongonga u Australiji ostao je shrvan nakon što im je kćerkica Rayah preminula u dobi od pet mjeseci. Malena se rodila prerano i težila je svega 620 grama. Kyia ima kćer iz prethodne veze, a prije rođenja Rayah s Danom je ostala trudna četiri puta i svaki put imala spontani pobačaj.

- Kao majka njih devetero ne mogu zamisliti kako je to kad ne možeš imati djece. Trebali su nekoga da im bude surogat i ja sam rekla 'zašto ne bih to bila ja' - ispričala je Michelle za Daily Mail. 

Heardeni sada skupljaju novac za umjetnu oplodnju preko stranice Go Fund Me. 

Dan i Kyia su duboko dirnuti Michellinom gestom.

- Rasplakala sam se. Ona je izvanredna osoba koja je nesebično rekla 'Ja ću to učiniti' - kazala je Kyia koja nije znala da pati od poremećaja zgrušnjavanja krvi koji bi mogao biti i smrtonosan dok nije pokušala zasnovati obitelj sa suprugom.

- To je preopasno za mene i bebu. Imala sam sreće što sam preživjela - kaže Kyia. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • jelenaZGB 21.08.2016.

    ''Kyia ima kćer iz prethodne veze, a s Danom je ostala trudna četiri puta i svaki put imala spontani pobačaj.'' - znači ovom kojeg je ostavila je mogla rodit dijete, a ovome neće? očito im nije suđeno. nek uživa u djetetu koje ima, umjesto da riskira život samo zato što ne može zadržat muškarca bez da mu natovari dijete....

  • Dr. Kadžija 21.08.2016.

    njegova sperma, zenino jaje, bakina maternica....sunce ti kalajisano

  • Lalala5 21.08.2016.

    Koliko ljudi žele djecu iz sveg srca,a ne mogu,a koliko ih ima šta ih štancaju ka na traku,nekima se stalno "zalomljava",nekima je samo do dječjeg doplatka, olakšica.........i sad di je tu pravda? Ne mogu niti želim osuđivat,ljubav prema djetetu je prevelika!

Komentiraj...
Vidi sve komentare