To je to što me zanima!

'Požurite, mojem tati je pozlilo i treba mu liječnik'

Spas u zadnji čas: Otac i kći (3) bili su sami u kući u Kaliforniji kad je ocu pozlilo od tableta koje je popio. Curica je potražila pomoć i spasila oca
Vidi originalni članak

Vidiš tatice, ovuda sam trčala tražeći pomoć, rekla je hrabra trogodišnja Alesaundra Tafoya svom ocu, prošetavši s njim po kvartu nakon što se oporavio. Držeći ga za ruku, ponovo su prošli kroz nekoliko ulica u Kaliforniji kojima je par dana ranije bez daha trčala do vatrogasne postaje. Ljudima koje je tamo srela rekla je da joj je tata ‘smrznut’ i da se ne može probuditi, te kako misli da mu treba liječnik. Vatrogasci su pozvali Hitnu, te su i sami odmah krenuli pomoći čovjeku.
- Već dvadeset godina ovdje radim i prvi put sam vidio dijete kako ulazi u postaju. Bila je u šoku, ali fokusirana na ono što je govorila. Potrudila se točno nam opisati očevo stanje, rekao je voditelj smjene i vatrogasac Robert Villalovoz.
Alesaundrinom ocu Franku pozlilo je od koktela tableta koje je neoprezno izmiješao i popio. Nakon toga je kolabirao. Liječnici su rekli kako ga je spasila brza reakcija djeteta. Roditelji curice ispričali su kako malenoj oduvijek govore da su vatrogasci prijatelji i da ih u slučaju opasnosti zamoli za pomoć.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Sanja_C 23.08.2010.

    A vidi sjatkisa majog...znaci,nemojte vise govorit ma djete je to,sta ono zna!

  • mayhem26 23.08.2010.

    Mali anđeo.Nikada nemojte podcjenjivati dječije sposobnosti.Ovo vam je živi dikaz.

  • ujo čedomrz 23.08.2010.

    možda ga nije spasila pa on se valjda tija ubit,sad će ponovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare