To je to što me zanima!

Pozvala ilegalnog migranta u svoj stan: Ubio ju nakon seksa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Firenca: Par se upoznao u diskoteci. Amerikanka (35) je nagovorila migranta (27) da dođe u njezin stan. Tvrdi da ga je nakon drogiranja i seksa tretirala kao psa...
Vidi originalni članak

Policija u Italiji uhitila je ilegalnog migranta Cheika Diawa (27) zbog sumnje da je ubio Amerikanku s Floride Ashley Olsen (35).

POGLEDAJTE VIDEO: Ilegalni migrant ubio je ženu iz Amerike

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ashley je pronađena mrtva prošlu subotu u svojem stanu u Firenci . Diawa je priznao da ju je ubio. Ženu je tukao po glavi te ju je navodno davio USB kabelom . Upoznali su se u diskoteci, a Ashley je pozvala mladića u svoj stan, piše Corriere della Sera . Kasnije je rekao policiji da mu je, još u diskoteci, nudila kokain. Nije htio ići s njom jer mu je bilo zlo od pića kojeg je popio u kafiću prije nego je došao u diskoteku. Ipak, oko 6.30 sati su stigli u njezin stan. Konzumirali su drogu i seksali se.

- Onda me počela tretirati kao psa. Rekla mi je da odem jer dolazi njezin zaručnik - rekao je Diawa policiji. Poludio je i počeli su se svađati. Diawa inzistira na tome da je žena tijekom svađe pala i poginula. Kaže i da ju nije namjeravao ubiti. Uhićen je u srijedu, a policija vjeruje da ima dovoljno dokaza protiv njega.

Ashley Olsen je došla u Italiju jer tamo njezin otac, arhitekt predaje u školi.

Diawa je u Italiju stigao prije četiri mjeseca jer tamo već neko vrijeme živi njegov brat, piše CNN.

Idi na 24sata

Komentari 286

  • Uni 16.01.2016.

    Sta je sad sa psom?

  • ZoranKrejic 16.01.2016.

    Svi ženama krščanske vjeroispovjesti treba zabraniti sex sa drugim vjerama a pogotovo sa muslimanima. Za muslimane krščanske su smeće.

  • TETEC FRANC 16.01.2016.

    popizdila je jer joj je cucak polizal svu paštetu s one stvari kaj je kupila,još da cucak može dati izjavu... hahahahahahaha onda si je našla ovog nuklearnog fizičara na odmoru u europi koji je na proputovanju i godišnjem...

Komentiraj...
Vidi sve komentare