To je to što me zanima!

Prali terenac usred rijeke Gostović u srednjoj Bosni

Rijeka Gostović povukla se zbog ljeta, a društvo je u terencu došlo do pola korita rijeke da bi oprali auto. Izvadili su šampone I primili se posla
Vidi originalni članak

Mislim da je to neki stariji tip Audija. Prolazio sam kroz BiH turistički u subotu. U Zavidovićima, gradiću u središnjoj Bosni, na rijeci Gostović primijetio sam neobično društvo, rekao nam je čitatelj, koji je snimio "kupanje" automobila u rijeci.
Zavidovićani se vole hvaliti kako su im rijeke iznimno čiste te da u njima ima i potočne pastrve.
- Bila su trojica u automobilu. Terencem su se dovezli do pola korita. Izvadili su šampone i "nasapunali" auto. Glancali su ga usred rijeke - rekao nam je čitatelj. Policije ondje nije bilo.
- Nevjerojatno je da peru auto u rijeci  - rekao nam je čitatelj, koji je produžio svojim putom, ostavljajući iza sebe ljude koji čiste svoj auto, a zagađuju rijeku.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • SelenaS 24.08.2009.

    Budaletine koje sigurno nikad nisu ni čule za ekologiju, a komoli da o Zemlji vode imalo računa! To je nešto što treba oštro kažnjavati, jer su svojim činom naštetili i meni i tebi i svima nama, jer zagađuju i našu prirodu. Bez obzira da li ta rijeka teče kroz Bosnu, kroz Tursku ili Nigdjezemsku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare