To je to što me zanima!

Pratite uživo: Sanja Sarnavka govori o Zdravstvenom odgoju

Obustava Ustavnog suda: Konferencija će se održati u 11.30 sati u Kući ljudskih prava, a izravno je prenositi Leteći reporter Večernjeg lista
Vidi originalni članak

Platforma 112 organizira konferenciju za medije u povodu odluke Ustavnog suda o pokretanju postupka za ocjenu suglasnosti s Ustavom i zakonom te ukidanju odluke o uvođenju, praćenju i vrednovanju provedbe kurikuluma zdravstvenog odgoja u osnovnim i srednjim školama.

Konferencija će se održati u 11.30 sati u  Kući ljudskih prava, a na našem portalu izravno će je prenositi Leteći reporter Večernjeg lista. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ivič 23.05.2013.

    Vi borci za ljudska prava dali mislite dignuti glas protiv izjava Karamarka koji se ruga javno sa bolesnima,žrtvama silovanja!Oprostite nemam ništa protiv Gej populacije ali da su oni u pitanju odma sazivate konferenciju za novinare!

  • GledimirVidić 23.05.2013.

    Gospođo Sarnavka ako je Platforma 112. organizacija za zaštitu i promociju ljudskih prava u Hrvatskoj onda budite nepristrani i zalažite se da dotični nastavni program bude izborni kao i vjeronauk ,dodatni strani jezik ,informatika.....itd.A roditeljima prepustite odluku da li će dijete pohađati dotični nastavni program ili ne.Uvjeren sam da bi roditelji koji su ZA i roditelji koji su PROTIV bili zadovoljni takvom odlukom.

  • kumplicirana 23.05.2013.

    Imali išta što ova gospođa ne zna, molila bi da kaže koliko je novca iz državnog prororačuna dobila u proteklim godinama koliko postoji ova udruga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare