To je to što me zanima!

Prava jesen: Slijedi tjedan pun kiše, temperature će pasti

Nestabilan ponedjeljak samo je uvod u nestabilan tjedan u kojem će najviše kiše i oblaka biti u prvom dijelu srijede i u oba dana vikenda. Zapuhat će bura na Jadranu
Vidi originalni članak

I ponedjeljak je donio nastavak promjenjivog i nestabilnog vremena.  Sjeverna Dalmacija je bila najkišovitiji dio Hrvatske. Prema podacima mreže meteo postaja Pljusak.com, do 20 sati najviše kiše palo je u Bibinjama, 54 litre po kvadratnom metru. Slijede Starigrad Paklenica  47, Zadar Puntamika 45, Vodice Blata 41, Sveti Petar na moru 38, Zadar (OŠ Šime Budinić) 37, Zemunik 35, javlja Crometeo.

Snimio čitatelj

Nestabilan ponedjeljak samo je uvod u nestabilan tjedan u kojem će najviše kiše biti u prvom dijelu srijede i u oba dana vikenda.

U utorak će biti djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku te i dalje razmjerno toplo. Uz više oblaka mjestimice će biti kiše ili pljuskova, uglavnom u Dalmaciji i Lici. Vjetar većinom slab. Najviša temperatura zraka uglavnom između 18 i 23 °C.

U srijedu uz postupno naoblačenje sa zapada već će tijekom jutra na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana te u Gorskome kotaru i Lici biti kiše ili pljuskova, javlja DHMZ. Poslijepodne i navečer kiše će biti i u središnjim predjelima te na južnom Jadranu. U istočnim krajevima prijepodne djelomice sunčano, ali uz jutarnju maglu te uglavnom suho. Vjetar većinom slab, a na Jadranu će puhati umjereno jugo i južni vjetar. Najniža temperatura zraka od 8 do 13, na Jadranu od 13 do 18, a najviša dnevna uglavnom od 16 do 22 °C.

Ostatak tjedna umjereno  do pretežno oblačno povremeno uz kišu, u srijedu u gorskim predjelima te na sjevernom Jadranu i obilniju. Zapuhat će bura. 





Idi na 24sata

Komentari 44

  • El Tractor 06.10.2015.

    A tko još voli kišu i zimu...nisu mi jasni ti ljudi

  • Sparkling Star 06.10.2015.

    Ne vjerujem ja više u te prognoze, jučer sam se skuhala dok je bio "nestabilan ponedjeljak", a ni danas nije nešto drukčije samo sad imam laganiju robu. Ovi meteorolozi su postali kao one gatare s tv-a.

  • CopyPaste 06.10.2015.

    Santa is coming to town

Komentiraj...
Vidi sve komentare