To je to što me zanima!

Pravaš iz Šestanovca: Dajte mi imena 76 "lignjinih glasača"

Predsjednik HSP AS Podružnica Šestanovac Jozo Balić na Facebooku je naredio svim članovima i simpatizerima HSP AS da izađu na izbore i glasaju za Kolindu
Vidi originalni članak

Predsjednik HSP AS Podružnica Šestanovac Jozo Balić na svom je Facebook profilu naredio svim članovima i simpatizerima HSP AS da izađu na izbore za tjedan dana i glasaju za Kolindu Grabar Kitarović.

"NAREDBA! Svim članovima i simpatizerima HSP AS općine Šestanovac izaći na izbore u nedjelju i glasati za Kolindu! Nema iznimki i opravdanja i pratit ću vas na glasačkim mjestima! Pronaći ovih 76 glasova za lignju i dostavit mi njihova imena i prezimena najkasnije do 09.01.Vaš Predsjednik, JOZO BALIĆ. Hvala!", napisao je na Facebooku. 

Balić je u subotu na Facebooku Josipovića nazvao 'crvenom zmijom'.

"Kako smo mogli dopustiti ovoj crvenoj zmiji da nam vodi državu? Ne ponovilo se više nikad! Za Dom Spremni crvena zmijo Za Dom", napisao je.

Josipović osudio govor mržnje

Predsjednik Ivo Josipović reagirao je na istup Joze Balića te na svom Facebooku napisao kako strogo osuđuje takve poruke mržnje i zastrašivanja.

"Što mislite što će se dogoditi s ovih 76 ljudi koji su glasovali za mene u Šestanovcu kada ih pronađu? Nije li ovo primjer izravnog ugrožavanja temeljnih građanskih prava i sloboda koje nam Ustav garantira?", napisao je.



Idi na 24sata

Komentari 606

  • pravoipravicaibezfaksa 06.01.2015.

    pa kaj, nek čovjek naređuje ako ima kome, hehehe ... bar je tu gazda, ako nije u vlastitoj kući... tih 76 glasova će se putem ionako zagubiti, uzaludna mu naredba, hehehe

  • odlucni 06.01.2015.

    Nek se srami hrvatska a posebno hrvati aki se dozivljavaju hrvatima da daju glad nekom ko neljubi hrvatsku.Razmislite i ako volite ovu nam jedinu i napacenu domovinu onda nedajte crvenima daje uniste i sahrane.

  • zumbač 05.01.2015.

    Kako se sami krkani otkrivaju,sve same seljačine HDZ-ovske...to se nesmije dogoditi javnoj osobi,bez obzira kojoj boji pripada...s tim incidentom je "barby" samo izgubila glasove,jer ko bi normalan glasao za takve primitivce koji prevladavaju u HDZ-u

Komentiraj...
Vidi sve komentare