To je to što me zanima!

Pravi 'frajer': Policiju na noge nije digao lav nego - mačak!

Mačak je odlutao malo dalje od kuće svojih vlasnika, a u tom trenutku ga je vidjelo nekoliko ljudi, koji su policiji prijavili da lav luta blizu mjesta u kojem živi 4000 ljudi
Vidi originalni članak

Britanska policija je prekinula potragu za navodnim lavom kojeg su vidjeli stanovnici Essexa u nedjelju, jer je istraga potvrdila kako se radi o mačku Teddy Bearu. Mačak je odlutao malo dalje od kuće svojih vlasnika, a u tom trenutku ga je vidjelo nekoliko ljudi, koji su policiji prijavili da lav luta blizu mjesta u kojem živi 4000 stanovnika. 

Sumnjali su kako je lav pobjegao iz obližnjeg zoološkog vrta, ali su zaposlenici to opovrgnuli odmah. Mačak Teddy Bear je na noge digao lokalnu policiju koja je na teren poslala 30 policajaca i dva helikoptera te su detaljno pretraživali područje, javlja Huffington Post

Vlasnica mačka Ginny Murphy ispričala je lokalnim medijima kako je na vijestima vidjela da policajci tragaju za lavom te je odmah pomislila da se radi o njenom mačku. Teddy Bear je pasmine Maine Coon, a te mačke mogu narasti do 40 cm te mogu težiti i do 11 kilograma.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • LucyLu_1 01.09.2012.

    Maine Coon su predobra pasmina mačaka :) jako su drage, privržene vlasniku i mazne... A mogu narasti jako jako velike, čak do 20-ak kg :) Voljela bih kada bi si mogla priušiti jednog takvog kao što je Teddy Bear :)

  • Ban Forum 31.08.2012.

    Meeeeooooow :-D

  • ink-taste 30.08.2012.

    hahahha, pa ko bi se mogel prestrašit ovak preslatkog mačka

Komentiraj...
Vidi sve komentare