To je to što me zanima!

Pravi 'majstori'! Netko misli da je ovo stvarno sanirao i sredio

Oštećeni uspornici ili popularno zvani 'ležeći policajci' u ulici Dragutina Golika u Zagrebu nakon dugo vremena napokon su sanirani. Ali kako? Sanirani su asfaltom..
Vidi originalni članak

Tko se dosjetio da umjesto novog uspornika u zagrebačkoj ulici Dragutina Golika stari 'pokrpa' asfaltom nije poznato. Očito netko tko se vodi kao stručnjak, iako je stručan kao npr. majstori iz poznatog čehoslovačkog crtanog filma 'A je to'.

Naravno, 'ležeće policajce' koji već duže vrijeme čekaju da ih sredi, sanirao je Grad, ali je to na opće čuđenje i šok ljudi koji tamo žive i prolaze svaki dan učinio krajnje traljavo. 

Možda je to tek privremeno rješenje, možda se nema dovoljno 'ležećih' na lageru pa se ovako snalaze dok ne nađu trajno rješenje? A možda je 'bacit' malo asfalta bilo lakše od postavljanja novih pa, eto, zašto se dodatno gnjavit...

Idi na 24sata

Komentari 78

  • 14.08.2019.

    Ovo nije istina. Ovo nemre biti istina. Za ovako nešto u Kini iliti PRC-u, ( a, North K... neću nit spominjat), bi se netko (i to s pravom), "njihao" na najbližoj banderi. Pa, jel ovo stvarno?! Dajte pitajte nekoga od od "odgovornih" za komentar, da čujemo što imaju za reći?! Bandić npr.

  • jumanjii 14.08.2019.

    Sad je to neko dobio milion KN i završio posao

  • Spear 14.08.2019.

    A ja se smijao kojecemu tokom boravka u Argentini...mogu oni i naucit jos od nas....

Komentiraj...
Vidi sve komentare