To je to što me zanima!

Prebolio leukemiju nakon tri godine pa ga ubio auto

Uz leukemiju Steve (12) je od rođenja bio gluh na jedno uho, oko nije mogao micati, kralježnica mu je bila zakrivljena, imao je napuknuto nepce...
Vidi originalni članak

Steve Atkinson (12) bio je inspiracija i uzor svima. Mali Britanac od rođenja se borio s nizom bolesti. Steve se rodio s napuknutim nepcem, oštećenom čeljusti, zakrivljenom kralježnicom, a bio je gluh na jedno uho dok oko nije mogao pomicati. Uz sve te poteškoće Steve je obolio od leukemije. Tri godine išao je na kemoterapije, uzimao lijekove i uspio ozdraviti. Njegovoj hrabrosti i snazi svi su se čudili. Nikada nije htio da ga gledaju kao bolesnog i nemoćnog dječaka te se trudio raditi svakodnevne uobičajene stvari. No nakon svih nedaća Stevea je pregazio auto. Na njega je, dok je biciklom prelazio cestu, naletio Ross Telfer (21). Vozio je dvostruko brže od dozvoljene brzine. Nekoliko sati nakon nesreće Steve je preminuo u bolnicu u Sunderlandu. Neodgovornom vozaču sada sude za Steveovu smrt.
- Stevea su svi voljeli. Njegova smrt teško nas je pogodila zbog svega kroz šta je naš sin prošao. Bio je tako hrabar i nije se bojao ničega - rekla je njegova majka Violet.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • poppy 05.08.2010.

    Isuse, kakva sudbina! Jadni dečko.

  • šamar 05.08.2010.

    e sad nek mi netko ne kaze da zlo ne postoji...pa ovo je nevjerojatno...

  • AmStaffSb 05.08.2010.

    oooooooo......ovo je stvarno sudbina

Komentiraj...
Vidi sve komentare