To je to što me zanima!

Prebrojali skoro sve glasove, Kolar i Grbin idu u drugi krug

Prema informacijama iz SDP-a, glasovi koji se još trebaju prebrojati, ne bi trebali značajno utjecati na rezultat izbora pa će se tako 3. listopada u drugom krugu boriti Peđa Grbin i Željko Kolar
Vidi originalni članak

Još uvijek nisu prebrojali apsolutno svaki glas u SDP-u na izborima za predsjednika stranke, ali kako sada stvari stoje, Željko Kolar ipak ima prednost u odnosu na Ranka Ostojića te je gotovo sigurno da on ulazi u drugi krug. 

Prema informacijama iz SDP-a, glasovi koji se još trebaju prebrojati, ne bi trebali značajno utjecati na rezultat izbora pa će se tako 3. listopada u drugom krugu boriti Peđa Grbin i Željko Kolar. Iako je Ranko Ostojić izgubio izbore u Splitu, za što je kao razloge još sinoć naveo trgovinu, on je kako stvari stoje, potpredsjednik SDP-a te će sigurno biti u vodstvu stranke. 

Uz njega, kao potpredsjednici su izabrani Siniša Hajdaš Dončić, Biljana Borzan i Sabina Glasovac. Riječ je o timu ljudi koji su pripadali 'Grbinovom timu'. Imena svih ostalih članova predsjedništva, ali i članova Glavnog odbora trebali bi biti poznati u 11 sati na tiskovnoj konferenciji.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • 27.09.2020.

    Kad zagovaraš koncept star 70 godina onda te nadmoćno pobijede i najveći lopovi u državi!

  • ZVEZDE BANDA 27.09.2020.

    Imate članak na večernjem kako je prvi YUGO sklopljen ručno i poklonjen Titu no kada ga je vidio priupitao : " šta je ovo " ? I poklonio ga svom ađutantu ( ma šta to značilo ) rekavši "ovo nije auto za mene "

  • www.24 27.09.2020.

    Peđa Grbin. Steta sto si ime i prezime nije zamaskirao u Hrvatcko

Komentiraj...
Vidi sve komentare