To je to što me zanima!

Prebrzo vozio, lupio pješakinju na prijelazu i onda pobjegao...

Vozač (20) je u ponedjeljak popodne prebrzo vozio i nije stigao stati na vrijeme da propusti maloljetnu pješakinju. Udario ju je autom kada je prelazila pješački, a on je pobjegao
Vidi originalni članak

Pazinska je policija zahvaljujući svjedoku utvrdila okolnosti prometne nesreće koja se dogodila ponedjeljak 14. siječnja oko 17.45 sati u Pazinu kada je vozač oborio pješakinju i pobjegao.

Utvrđeno je tako da je 20-godišnjak upravljao automobilom Alfa Romeo pulskih registracija i išao iz smjera ulice Miroslava Bulešića u smjeru ulice Matka Brajša Rašana. Vozač se pješačkom prijelazu nije približavao dovoljnom sigurnosnom brzinom da se može pravovremeno zaustaviti, te je tada prednjim dijelom automobila udario u maloljetnu pješakinju, a koja je upravo tada prelazila kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza. Ona je na sreću bila samo lakše ozlijeđena, a vozač se nakon prometne nesreće udaljio s mjesta događaja.

Zbog toga će protiv vozača se pokrenuti kazneni postupak nepružanje pomoći, dok je radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, zaradio i onaj prekršajni.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • PeruPeruki 17.01.2019.

    Opet te Alfe...

  • 17.01.2019.

    a di je on mislio bjezat s alfom

Komentiraj...
Vidi sve komentare