To je to što me zanima!

Pred ženom si zabio nož u srce nakon što ju je napao

Pula: Policija je Suzanu (28) Žgaljardić pustila jer su utvrdili da se oko 2 sata ujutro u svađi, njen muž Ivan (29) sam ubo nožem u prsa i ozlijedio
Vidi originalni članak

Probudio me glasan vrisak žene i strašna buka. Opet ju je tukao. Čula sam je i kako viče: 'Što sam ti napravila?’. Čulo se i kako je vuče po stanu, prepričala nam je u nedjelju susjeda bračnog para Žgaljardić u Puli. Nekoliko sati ranije Ivan (29) nožem se ubo u lijevu stranu prsa. Policija je privela njegovu ženu Suzanu (28). Sumnjali su kako ga je ona ubola. Ivan je poznati nasilnik.
- Tijekom krim-obrade utvrdili smo da nije bilo kaznenog djela. Muškarac si je sam nanio ozljede. Utvrdili smo da je međusobnog sukoba i nasilja u obitelji bilo, ali žena nije ranila supruga - javili su u nedjelju poslijepodne iz policije.
U bolnici smo neslužbeno doznali da je Ivan izgubio puno krvi. Zario si je nož jako blizu srca i vjerojatno razrezao aortu. Susjedi su isprva mislili kako ga je doista nožem ubola žena, ali je nisu osuđivali. Ivana znaju kao nasilnika. Kažu i da je često tukao suprugu, pa su mislili kako je Suzana nož dohvatila u samoobrani.
- Mi smo zbog nasilja u obitelji kod njih samo jedanput intervenirali. Bio je nasilan prema supruzi i punici - kažu u pulskoj policiji. No dodali su i kako im je od ranije poznat zbog niza raznih kaznenih djela te prekršaja narušavanja javnog reda i mira.
Supružnici Žgaljardić imaju dvoje male djece, kćer i sina. Na sreću, nisu vidjeli krvoproliće jer su spavali kod bake. Majku im je policija pustila u nedjelju oko 14.30.
- Od njega smo svašta mogli očekivati. Njih dvoje su prvo glasno pjevali u kafiću, a oko 1 iza ponoći ju je počeo tući. Bojimo ga se - komentirali su susjedi.

29.08.2009.
Vlado Gavrić, kockar, u noći je u središtu Poreča nožem izmasakrirao bivšu ljubavnicu Miru Ljušanin.

31.08.2009.

Prijatelji Mladen Zec i Ester Car zajedno su cijeli dan pili u Puli. Mladen je pomahnitao i nožem izbo Ester.
10.09.2009.
Zbog navodnog duga od nekoliko tisuća kuna dvojica su otela mladćia. Zatočili su ga u podrumu u PuliI i vezali lancima.
13.09.2009.
Tijekom bračne svađe u Puli, suprug je uzeo nož i sam si ga zario u prsni koš. Policija je sumnjičila ženu, ali su ju pustili.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • user_38835 14.09.2009.

    @odisea....A i ja bi volila viditi tvoj komentar da slucajno jedan takav ubije vašu kćer, sestru....Ne prihvaćaju svi mirno razvod - civilizirano.

  • Hrco Kukac 14.09.2009.

    pa kaj se događa u toj Puli? Svako malo se Pula spominje...

  • -mariela- 13.09.2009.

    Nek zena nije ruke,krvlju budale ukaljala. I da je,nebih je osudjivala.I,jeli sad jasnije nekima u kakvim situacijama i sa kakvim budalama neke jadnice zivu? Pitanje je dana kad ce joj on doc glave.Ajmo sad nek zakon i policija stanu na stranu ove zene i spase nju i djecu od nasilnika!

Komentiraj...
Vidi sve komentare