To je to što me zanima!

Predrag Kojić: Držali su mi pištolj na čelu zbog pokera

Organizator Poker Festivala na Braču, Predrag Kojić, tvrdi da nije on ukrao novac. Misli da su mu namjestili da bi mu izjalovili pregovor sa strancima
Vidi originalni članak

Priča o nestanku 100.000 eura nagradnog fonda s ovogodišnjeg Croatia Summer Poker Festivala u Bolu na Braču, čini se, dobiva novoga krivca. Neposredno nakon velike pokeraške afere u kolovozu, prema tadašnjim prvim informacijama, kao glavni krivac za nestanak i neisplatu dobitaka sudionicima turnira bio je prozvan Predrag Kojić, direktor Europa Casina, tvrtke koja je organizirala turnir. Kojić se nije oglasio. Sve do jučer. U opširnoj je ispovijesti iznio i svoju stranu priče.
“Svatko od nas bi na neki način reagirao da mu unište nešto u što je uložen veliki trud. Uz to ti ukradu velik iznos novca i nakon toga pištoljem na glavi prijete ubojstvom. Bio sam u komi, u nekom polusvijesnom stanju u kojem samo nepokretno ležite. Trajalo je to više od 15 dana. Onda sam se probudio”, napisao je Kojić.
Kaže kako je ostao šokiran novinskim napisima u kojima se njega krivi za pljačku novca. Tada je, kaže, shvato da iza svega može stajati samo bolesni um samoproglašenoga govornika njegove tvrtkeVelimira Bujanca. Kojić ga u pismu optužuje da je on taj koji je ukrao novac, i njemu i igračima. Htio je sve prijaviti policiji.
- Htio sam sve prijaviti policiji. Bujanec je došao k meni s pištoljem i vojim najboljim prijateljem. Prijetili su mi - tvrdi Kojić. Sada će ih sve prijaviti policiji.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • classic 18.09.2008.

    Kojo kojo nis ti meni čist.

Komentiraj...
Vidi sve komentare