To je to što me zanima!

Predsjednica danas objavljuje: Izbori će ipak biti 8. studenog?

Kolinda Grabar Kitarović je rekla kako želi da izbori budu što prije, a mogući datumi su 8., 15. i 22. studeni. Ako izbori budu 8., kampanja će trajati samo tri tjedna
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u ponedjeljak u popodnevnim satima će službeno objaviti datum izbora, javlja HRTKitarović je rekla kako želi da izbori budu što prije, a mogući datumi su 8., 15. i 22. studeni. 

Kako neslužbeno doznaje Nova TV, izbori bi trebali biti ipak 8. studenog.

Nakon što predsjednica službeno objavi datum stranke imaju dva tjedna da Državnom izbornom povjerenstvu predaju kandidacijske liste. Dva dana nakon predaje rezervirana su za eventualne žalbe, a nakon toga počinje i službena kampanja. 

Ako predsjednica odredi izbore 8. studenog očekuje nas vrlo kratka predizborna kampanja od samo tri tjedna.

Idi na 24sata

Komentari 466

  • jurashin 05.10.2015.

    Dnevnik predsjednice, 05.10.2015. -napraviti frizuru -kava i dnevni tisak -ručak -sastavit nešto o zajedništvu -raspisat izbore i pročitat sastavljeno -Zovnuti Milijana kako je ispalo raspisivanje -zovnut Jakova što kuha za večeru -zovnuti Zdravka što je kod njega na večeri -donijeti odluku gdje je bolja večera za budućnost RH i sukladno odluci djelovati -po dolasku kući provjeriti klince da li su napisali domaći rad -uključiti alarm za ujutro -napomenuti Jakovu da iznese smeće -otići spavati

  • Kor - Jan - Dar 05.10.2015.

    Na stranu sad uvažena predsjednica ,, ili tko će uskoro zasjesti u Banske Dvore,, iako ja lično vjerujem da će vesela Tomina družina,, ako ništa drugo zato što će na dan izbora već po obićaju barem pola Hrvata i građana RH kojiu su već odavna shvatili da nema bitne razlike HDZea i SDP-ea, pa će radije ostati doma ili ak imaju love otić u birtiju. Tomo ili Zoki dakle nisu problem,, nego nešto drugo. Komentari i komentatori!!! Da komentari i komentatori!! Čini mi se da veeee....lika večina komentara na ovom i drugim hrvatskim portalima baš nastaje za RADNOG VREMENA. Stoga bi moja malenkost Tomi, kao najizglednijem budućem premijeru Hrvata predložila da ćim zasjedne u Banske Dvore, da po hitnom postupku njegova HDZ družina, komentiranje portala za vrijeme radnog vremena proglasiti hrvatskom tradicijom i kulturnim blagom te tako tu hrvatsku naviku zaštiti u EU gdje se na portalima komentira uglavnom u slobodno vrijeme.

  • LanaCvitić 05.10.2015.

    Situacija zahtjeva hitan angažman, izbori što prije!

Komentiraj...
Vidi sve komentare