To je to što me zanima!

Predsjednica poručila Grbinu: 'Odbijam svaku vrstu pritiska'

Predsjednica je odgovorila na prozivke Peđe Grbina koji ju je pozvao da prestane sudjelovati u izbornoj kampanji te da prestane biti glasnogovornica HDZ-a
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović odgovorila je na prozivke SDP-ovog saborskog zastupnika Peđe Grbina koji ju je pozvao da prestane sudjelovati u izbornoj kampanji te da prestane biti glasnogovornica HDZ-a.

- Apsolutno odbijam bilo kakvu vrstu pritiska kada je riječ o budućem mandataru ili mandatarki. Nakon izbora donijet ću odluku u skladu s ustavnim ovlastima i rezultatima izbora - poručili su iz Ureda predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. 

Kazali su kako, upravo radi kampanje, neće izmjestiti Ured predsjednice u Vukovar. U kampanji, smatraju, naglasak ne smije biti na migrantima - nego na programu, mirovinama, socijalnim slučajevima i borbi za našu poziciju u EU-u i NATO-u.

Podsjetimo, Grbin je na današnjoj konferenciji za medije  rekao kako je Ustav jasan i da mandat za sastavljanje Vlade nije, kako kaže predsjednica, hipotetsko pitanje, već se može dodijeliti onome tko dođe s podrškom od 76 zastupnika. Grbin je upozorio predsjednicu da se ne igra s voljom naroda i da ne dopusti predsjedniku HDZ-a da se skriva iza njezinih skuta.

Idi na 24sata

Komentari 469

  • crofc 13.10.2015.

    Peda politicki diletantu, cisti primjer politickog uhljeba bez iskustva postavljen u saborski odbor za Ustav. tvoje uvrede na racun ustavnog suda i drzavnog poglavara kazna su za usi razumnog covjeka

  • Zašto 13.10.2015.

    S Pedjom bi jedino razgovarao da sam mrtav pijan na sanku uz pjesme Thompsona ! ! !

  • kokaza5 13.10.2015.

    Gospodjica podnosi samo težinu Karamarka, ostali neka ne sumnjaju u njenu vjernost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare