To je to što me zanima!

Predsjednica: Trebamo početi upravljati brendom Hrvatske

Nema osobe u SAD-u koja me nije prepoznala i komentirala kako je Hrvatska na SP-u osvojila srca,izjavila je. Kazala je kako bismo trebali kreirati vlastiti brend, umjesto dopustiti drugima da ga stvaraju
Vidi originalni članak

Treba konačno početi upravljati brendom ili imidžem svoje države, rekla je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. 

- Kreira se negativna percepcija i dojam da u zemlji ništa ne valja. A kad se maknete iz zemlje vidite da stranci imaju puno bolju percepciju o Hrvatskoj nego što je imamo mi sami - rekla je. 

Komentirala je kako je nastup hrvatske nogometne reprezentacije u Rusiji obilježio pozicioniranje Hrvatske u svijetu. 

- Nema osobe u SAD-u koja me nije prepoznala i komentirala kako je Hrvatska na SP-u osvojila srca - izjavila je. Kazala je kako bismo trebali kreirati vlastiti brend, a ne dopustiti drugima da ga modificiraju i stvaraju. 

- Hrvatska nema jasan sustav oblikovanja vlastite marke. Osnivanjem radne skupine za izrađivanje službene marke želim to promijeniti - dodala je Kitarović. 

Radnu skupinu vodit će Dubravka Sinčić Ćorić, redovita profesorica na Katedri za marketing Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • rosa110 18.10.2018.

    U mandatu Predsjednice RH Kitarovicka je brendirala dijetu, jogurt, livadu, .... ....

  • volga 17.10.2018.

    Trebamo,trebamo i trebamo....... i prođe mandat!

  • milanmilan 17.10.2018.

    Najbolja je naša Kolinda. Kud ona okom ovi portalisti skokom.... a kao ono stalno je omalovažavaju kako "nema ovlasti"... A čekaju svaku njenu riječ i opsesivno prate svaki njen pokret. Bravo Kolinda. Tako treba. Samo ih vozaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare