To je to što me zanima!

Predsjednik Josipović položio je vijence na grob Ivice Račana

Povodom četvrte obljetnice od smrti Ivice Račana, predsjednik Ivo Josipović je na njegovom grobu na zagrebačkom Mirogoju položio cvijeće te zapalio svijeću
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatske, Ivo Josipović, zapalio je svijeću i položio cvijeće u četvrtak ujutro na grob Ivice Račana na zagrebačkom Mirogoju, povodom četvrte obljetnice njegove smrti. Račan je bio čelnik SDP-a, a od 2000. do 2003. godine je bio hrvatski premijer. 

Predsjednik Josipović se na Mirogoju zaustavio i kod spomenika Glas hrvatske žrtve - Zid boli. S njim je na Mirogoju bio i Mirando Mrsić, SDP-ov saborski zastupnik.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Car Mrgud 28.04.2011.

    Al svaka mu čast na grobeku! Nije zauzel pol Mirogoja kao pokojni nikad prežaljeni php,gospodin,doktor i general JNA,makar je ko političar nekaj i napravil.Ak i nije,ali nije razj..al. Nek počiva u miru.

  • Cro Metallica 28.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • istina1 28.04.2011.

    mrzim politiku i sve političare ali pokojni račan je bio jedan od najpoštenijih i najboljih političara R.I.P ivica

Komentiraj...
Vidi sve komentare