To je to što me zanima!

Predsjednik Mladeži HDZ-a D. Trupković dobio prijavu

Karlovačka policija izvijestila je kako je prekršajno prijavila D. T. (24) zbog kršenja javnog reda i mira u kafiću River pub. I konobar je dobio prijavu
Vidi originalni članak

I predsjednik mladeži Karlovačke županije Danijel Trupković (24) prijavljen je zbog divljanja po karlovačkom kafiću River pub. Iako je HDZ branio svog gradskog vijećnika, policija ipak smatra da je i Trupković, skupa s kolegom Željkom Goršićem, koji je izbačen iz stranke, zaslužio prijavu zbog remećenja javnog reda i mira. Karlovačka policija izvijestila je da je naknadno utvrdila da je u neredima sudjelovao i D. T. (24), odnosno Danijel Trupković. Kako prenosi Radio Mrežnica, prijavu je zaradio i konobar (19) koji je prekršio zakon točeći alkohol već pijanoj osobi.
Trupković je nekoliko sati nakon podizanja prekršajne prijave ponudio ostavku na mjesto predsjednika mladeži. Međutim, mandat u gradskom vijeću kao ni ostavku u stranci nije spomenuo. Rekao je kako žali zbog događaja u kafiću, ali i dalje tvrdi da nije bilo veličanja ustaštva niti razbijanja, a zbog lažnih medijskih natpisa obratit će se sudu, piše jedan dnevni list.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare