To je to što me zanima!

Predsjednik zadarskog SDP-a nakon napada: 'Ovo što se u gradu događa nije normalno'

Imamo institucionalni mrak, imamo problem da ulicama grada gdje se ljude koji žele slobodno govoriti tuče, zalijeva kemikalijama, kaže Radeta
Vidi originalni članak

To je samo još jedan u nizu napada koji se događa na mene u zadnjih dva mjeseca, od kako je otvorena tema fašističkog vojnika, rekao je Daniel Radeta, predsjednik zadarskog SDP-a nakon što je sa svojim kolegama napadnut.

Podsjetimo, uoči skupa u Zadru nepoznati maskirani muškarac SDP-ovce Daniela Radetu i Peđu Grbina polio je nepoznatom tekućinom i dao se u bijeg.

SRAMOTAN ČIN Grbin o napadu u Zadru: 'Ovo je bio napad na našeg kolegu Radetu zbog njegovih stavova'

- Radi se o nekakvim kemikalijama, ili je to tekućina iz kemijskog wc-a, nekakve kemikalije, užasno smrdi, policija istražuje - kaže nam Radeta.

Kaže i da institucije ne reagiraju i da tako daju povode za ovakve napade. 

MASKIRANI NAPADAČ Napad na SDP-ovce u Zadru: 'Maskirani idiot nas je polio tekućinom i dao se u bijeg...'

- Ovim putem javno pozivam premijera Plenkovića i sve ostale da se hitno očituju. Ono što se događa u Zadru to nije normalno. Imamo institucionalni mrak, imamo problem da ulicama grada gdje se ljude koji žele slobodno govoriti tuče, zalijeva kemikalijama - zaključio je Radeta.

Idi na 24sata

Komentari 242

  • illux 17.02.2024.

    Bravo za osobu u crnom. Treba ukazati na omalovažavanje branitelja, buđenje aveti koje nas ponovo žele odvesti u crno, odnosno crveno.

  • eva60 17.02.2024.

    Čitajući komentare ne mogu se oteti dojmu što se pisalo da je jedan tako lijepi grad, grad slučaj, nije grad, no nešto nije u redu. Prije svega svatko može biti član ili simpatizer koga hoće, kao drugo pitam se : Zar ozbiljno ljude ne smetaju silne afere. 30 ministara je promijenjeno, treba li nešto dodati, a ono najvažnije koliko je roditelja u ratu izgubilo svoje najmilije da bi danas ovako se radilo ako drugačije misle. A onda i sama nakaza prekrivena koja je    vjerojatno negdje zaostala i nema joj pomoći.Svi koji su nekoga izgubili danas se pitaju: ZAŠTO

  • MladiRealist 17.02.2024.

    Fascinantan smo mi narod. Borimo se za prvo glasa, govora i postojanja po tamo nekoj Ukrajini, Izraelu, Rusiji, Afganistanu, a kod kuće opravdavamo fašizam gdje god stignemo pa smo tako počeli i fizički napadati ljude koji misle drugačije. Tragikomedija

Komentiraj...
Vidi sve komentare