To je to što me zanima!

Konačno: Sabo i Merzel vruće teme na Predsjedništvu SDP-a

Sabo i Merzel su zbog afera dali ostavke na sve stranačke dužnosti. Sabu se tereti za pokušaj podmićivanja gradskih vijećnika, a Merzel za zlouorabu položaja i ovlasti
Vidi originalni članak

Predsjedništvo SDP-a u srijedu će raspravljati o slučajevima bivšeg vukovarskoga gradonačelnika Željka Sabe i sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel.

Oni su, zbog afera koje su narušile ugled stranke, prije dva dana dali ostavke na sve stranačke dužnosti, među ostalim na mjesta članova Predsjedništva. 

Željko Sabo je u središtu afere s pokušajem podmićivanja vukovarskih gradskih vijećnika, a tereti ga se i za navodno prisvajanje novca od organizacije ljetovanja vukovarske djece te zapošljavanja po stranačkoj liniji u komunalnom poduzeću.

Marina Lovrić Merzel, koja nije dala ostavku i na dužnost županice u jednomjesečnom je istražnom zatvoru, a sumnjiči ju se da je zlouporabom položaja i ovlasti Županiju oštetila za 10,5 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • superman21 10.04.2014.

    sramotno je da će tek sada malo popricati. strasno! ova dva slučaja a ima ih još su odavno za ostavku vlade

  • iva račić_1 10.04.2014.

    Obični manipulatori.

  • ProCro_1 09.04.2014.

    Rekla bi stara poslovica, sve se vraća sve se plaća. Likovali su kad je počelo suđenje HDZ-u, govorili nebuloze poput "mi smo drugačiji, vjerujte nam", a što se dogodilo? Ispast će na kraju da je SDP deset puta gori od Sanaderovog HDZ-a. Sramota!

Komentiraj...
Vidi sve komentare