To je to što me zanima!

Preduhitrio policiju: Ukradenu kameru vratio skupa s pismom

Nepoznati lopov koji je u nedjelju u splitskom HNK ukrao kameru snimatelja Mreže TV, vratio ju je jutros. Ostavio ju je pred ulazom u kazalište skupa s pismom
Vidi originalni članak

Torba s kamerom i pratećom opremom splitskog dopisništva Mreže TV ukradena nakon subotnje premijere opere Carmen u splitskom HNK, vraćena je u srijedu ujutro. 

Muškarac kojeg su snimile nadzorne kamere torbu je iznio u subotu nakon predstave za domjenka u foyeru kazališta. Snimateljica Mreže TV ostavila je opremu kod lože s kazališnim miks pultom kako bi odnijela snimke predstave novinarki, a muškarac je jednostavno išetao s 50.000 kuna vrijednom opremom iz zgrade. 

Apeli građanima izgleda da su urodili plodom. Kamera je ostavljena u srijedu ujutro na stražnjem ulazu u HNK namijenjenom za zaposlenike, a na njoj je stajalo i pisamce. Policija nije željela otkrivati sadržaj poruke, a nastavlja se potraga za muškarcem.

- Oko 8 sati smo dobili dojavu da je kamera ostavljena ispred kazališta. Srećom oprema je neoštećena, a nismo upoznati sa sadržajem pisma jer ga je policija izuzela radi nastavka istrage. Sad možemo normalno nastaviti s realizacijom programa - kazali su s Mreže TV.

Mreža TV
Idi na 24sata

Komentari 50

  • sol 05.02.2015.

    zabuna, uzeo krivu torbu, otisao doma, mozda u dezelu, shvatio, da se zabunio i vratio, kraj, posreno,

  • yocko 04.02.2015.

    Nije znao raditi sa kamerom zato ju je i vratio.

  • srebrni letač 04.02.2015.

    sigurno je snimao svadbu u fusu,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare