To je to što me zanima!

Pregazio dječake pa pobjegao: 'Kajem se, želim da se oporave'

Đ. K. (77) iz Koprivnice autom je udario dječake i odvezao se kući. Kroz suze nam je rekao da se kaje te priznaje krivnju...
Vidi originalni članak

Ne znam zašto sam otišao s mjesta nesreće. Užasno mi je žao što se to dogodilo i dječaku želim sve najbolje i što brži oporavak.

Rekao nam je to jučer drhtavim glasom Đ. K. (77), koji je prošle srijede svojim WV Polom “pokosio” dva dječaka na biciklima u koprivničkom naselju Goričko i pobjegao s mjesta nesreće. Nije im pružio pomoć, a jedan od njih se nalazi u Klaićevoj bolnici u Zagrebu, gdje su ga liječnici operirali zbog izljeva krvi u mozak.

DJEČAK STRADAO KOD KOPRIVNICE 'Rekao je: Bako, ja želim ići na bicikl. A ja sam ga pustila...'

Trenutačno je stabilno, a danas će se sastati liječnički konzilij i odlučiti kad će ga početi polako buditi. Drugi je prošao bez ozljeda. Policija je odbjeglog Đ. K. pronašla istu večer jer mu je na mjestu nesreće ispala registracija. Dok nam je pričao što se dogodilo te večeri, nije mogao suspregnuti suze.

- Vozio sam se iza dvojice dječaka koji su bili na sredini ceste. Nisu se maknuli jer vjerojatno nisu znali na koju bi stranu. Možda sam ih uplašio, ali i ja sam bio strašno uplašen - priča nam starac dodajući da se tada, da ih ne udari, vozio uz sam rub ceste i tako sletio u kanal.

NALET AUTA KOD KOPRIVNICE Gotova operacija dječaka: 'Sad je stabilno, ali se bori za život'

- Sve se odigralo u trenu. Ne sjećam se kad sam ih udario, ali ni kako sam se dovezao do kuće - rekao nam je tiho. Kad mu je policija pokucala na vrata doma, kaže, odmah im je priznao krivicu za nesreću.

- Pitali su me gdje mi je sin, rekao sam da je u Njemačkoj. Nisu mi vjerovali, pa su ga tražili iako sam rekao da sam ja vozio. Nazvao sam ga i dao im telefon kako bi se uvjerili da nikog ne skrivam. Užasno se osjećam. Nije me uopće briga koliku ću kaznu dobiti jer sam kriv. Teško mi je i ne znam kako se nositi dalje s tom tragedijom koju sam prouzročio - rekao nam je.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Mitoikorupcija_1 17.06.2019.

    stari da si moje djete pogazio i pobjego nebi te morala policija trazit niti bi se sud zamaro sa tobom uopce

  • mexpert 17.06.2019.

    kako odvjetnik odmah počinje dijeliti savjete...sad se kaje ????

  • guldukat 17.06.2019.

    Nebi se taj kajao ni plakao da ga nije policija nasla, zato mu zelim da zadnje sto vidi budu resetke celije

Komentiraj...
Vidi sve komentare