To je to što me zanima!

Prekršila izolaciju, kupala se u bazenu pa ju izvukli k'o štuku

Britanka (36) bila je pozitivna na korona virus nakon čega je dobila stroge upute samoizolacije. Prekršila ih je, odletjela na otok Hamilton u Australiji gdje su ju neposlušnu policajci morali izvlačiti iz bazena
Vidi originalni članak

Naputci nadležnih institucija nisu bezazleni i morali bi biti jasni i dostupni svim građanima. Ako ste zaraženi korona virusom, ostanite u izolaciji, ne dolazite u kontakt s drugim ljudima... Pogotovo s rizičnim skupinama jer vama vjerojatno neće biti ništa.

DOSTUPAN 0-24 Uveden novi broj za informacije o korona virusu: Nazovite 113

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, virus biste mogli prenijeti nekome tko nema jak imunitet poput vašeg. Stoga nikako ne treba biti tvrdoglav i 'gurati svoj film' kao što je to napravila 36-godišnja Britanka kojoj je u Sydneyju dijagnosticiran korona virus nakon čega je dobila stroge upute samoizolacije. Odlučila ih je prekršiti pa je stigla na atraktivno turističko odredište, otok Hamilton u Australiji. Tjedan dana ranije, test na korona virus bio je pozitivan pa je dobila naputke i karantenu u trajanju od dva tjedna.

UKUPNO 81 SLUČAJ U Hrvatskoj 12 novih oboljelih, osam doktora ima korona virus

Među lokalnim policajcima pročulo se da je Britanka stigla u resort, zavladala je panika među gostima pa se cijela situacija pretvorila u pravu potragu. Britanku su pronašli kako se brčka u bazenu slijedom čega je nastao viralni video njezina izvlačenja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što je odlučila oglušiti se na višeminutno nagovaranje da izađe iz bazena, lokalni policajac odlučio je uzeti stvar u svoje ruke. Skinuo je odjeću sa sebe, skočio u bazen i zajedno s kolegom priveo nestašnu Britanku. Ona je momentalno brodom prebačena u bolnicu u Mackay.

- Otok Hamilton prije svega želi istaknuti sigurnost i blagostanje svojih gostiju i osoblja što nam je prioritet broj jedan. Svakoga tko dolazi na otok podsjećamo da je dužan pridržavati se strogih vladinih odredbi i naputaka zdravstvenih organizacija tijekom ovih nesigurnih vremena - rekla je glasnogovornica otoka te potvrdila da je Britanka zaražena virusom.

U Australiji su trenutno potvrđena 452 slučaja oboljelih od korona virusa od čega je petero ljudi preminulo.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 19.03.2020.

    ovo neće biti jeftino. a i bazen je kontaminiran. Britanka 36: vjerojatno ima i bar tri spolne bolesti, više vina u sebi nego zagorski podrum i povijest narušavanja javnog reda i mira.

  • ArifaHradzira 19.03.2020.

    Jadni policajci sigurno su sad ugrozeni zbog neodgojenosti. Treba odobrit inekciju za uspavljivanje i gotovo za ovakve drmni ga i u halu s ovakvima. Netreba im dati ni pomoc jer oni to nezasluzuju i nevjeruju u bolest pa nek se ljece izmedu.

  • Selo_malo 19.03.2020.

    Slučaj za umobolnicu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare