To je to što me zanima!

Prelazio prugu sa slušalicama u ušima, udarila ga dva vlaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
F.A.J (23) iz Zagreba prelazio je prugu u Gajnicama. Stojovođa mu je trubio, no mladić nije reagirao. Vlak ga je udario i odbacio pod drugi vlak koji je upravo naišao
Vidi originalni članak

Policija je identificirala mladića koji je u petak oko 16 sati poginuo na pruzi u zagrebačkim Gajnicama . Kako doznajemo riječ je o F. A. J. (23) iz Zagreba. On je u kobno vrijeme prelazio željezničku prugu na Aleji Bologne .

U ušima je, neslužbeno doznajemo, imao slušalice zbog čega nije čuo strojovođu koji mu je trubio kako bi ga upozorio.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na njega je prvo naletio putnički vlak kojim je na relaciji Zagreb-Harmica upravljao strojovođa (35). Mladića je udarac odbacio na drugi kolosijek. Baš u tom trenutku iz suprotnog smjera naišao je drugi putnički vlak kojim je upravljao 32-godišnjak. Nije se uspio zaustaviti.

Svjedoci pričaju kako je prizor bio strašan. Od siline ozljeda mladić je preminuo na mjestu. Zbog nesreće vlakovi nisu vozili gotovo tri sata.

Idi na 24sata

Komentari 234

  • TinSkellington 23.03.2014.

    a sta drugo rec nego da je frajer stvarno pametan

  • 23.03.2014.

    Žao mi je mladića ali ja ne kužim ljude i ja imam stalno slušalice u ušima ali ako prelazim cestu ili prugu obavezno ih skinem jer nikad neznaš kad može neki auto ili vlak naletiti a ti ga ne čuješ..... Ovo je moj komentar od jučer dok se još nije znalo tko je poginuli mladić

  • PRCO 23.03.2014.

    Prestrasno je to da ti zadnje sto cujes u zivotu bude hiphop nadam se da to nije njegov slucaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare