To je to što me zanima!

'Preletjeli' prugu i završili na ogradi kuće, muškarac poginuo

U prometnoj nesreći u subotu navečer u Brodskom Stupniku jedan je muškarac (32) poginuo, a vozač (46) je teško ozlijeđen. Na teren je izašla i zamjenica županijske državne odvjetnice
Vidi originalni članak

U Brodskom Stupniku, zapadno od Slavonskog Broda u subotu oko 19 sati u teškoj prometnoj nesreći jedan je muškarac (32) poginuo, a jedan je teško ozlijeđen.

POGLEDAJTE LIVE:

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Do nesreće je došlo kada su njih dvojica, prema pričanju očevidaca, vozeći se iz smjera Kuta jurećim automobilom oko 120 kilometara na sat prelazili pružni prijelaz.  S obzirom da je pružni prijelaz u odnosu na kolnik malo uzdignut automobil se zbog prevelike brzine podigao u zrak. Preletjeli su preko željezničke pruge, uletjeli u kanala pored ceste iz kojeg su izletjeli i završili na ogradi obiteljske kuće. Nažalost suvozač je na mjestu poginuo, a teško ozlijeđenom vozaču (46) trenutno u slavonskobrodskoj bolnici liječnicu pružaju pomoć.

Osim policije, liječnika hitne pomoći na mjesto nesreće izašli su i vatrogasci.

Zbog prometne nesreće od 20.35 sati je zatvoren promet za sva vozila na županijskoj cesti 4205 u Brodskom Stupniku te se promet se odvija obilaznim pravcima.

Očevid uz asistenciju prometne policije obavlja zamjenica županijske državne odvjetnice Brodsko-posavske županije.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • naomi-1 11.10.2017.

    Opet nije rampa bila spuštena

  • domoljub029 08.10.2017.

    letio je poput onog nogometaša,,brzinom munje ,a tako je i vozio,,,sreća da nije nastradao nitko nevin,,,,gasssss,,samo gasssssss do daaskeeeeee.......

  • dvadesetčetverosatnivirusić 08.10.2017.

    šteta,velika šteta...preživio je...potencijalna buduća opasnost za okolinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare