To je to što me zanima!

Međimurski policajac (46) pred dječakom (5) upucao dvije žene

Kako doznajemo, ubojica je prometni policajac koji je na bolovanju već tri godine, a ubijena 52-godišnjakinja radila je računovotkinja u policiji. Ubijena 39-godišnjakinja joj je nećakinja
Vidi originalni članak

U mjestu Sveta Marija blizu Preloga u nedjelju prije podne oko 10.55 sati 46-godišnji muškarac hicima iz pištolja ubio je 39-godišnju A. B. i 52-godišnju B. M., javlja eMedjimurje. Susjedi su čuli pucnjeve u Ulici Vladimira Nazora i pozvali policiju i Hitnu pomoć. Doznajemo da je ubojicu uhitio policajac u civilu koji tada nije bio na dužnosti, a živi u istoj ulici. Svladao ga je uz pomoć građanina. 

POGLEDAJTE VIDEO: Očevid u tijeku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

eMedjimurje javlja kako je 39-godišnjakinja ubijena dok je izlazila iz automobila, a 52-godišnjakinja pred kućnim pragom gdje je izašla nakon što je čula pucnjeve. 

Kako doznajemo, ubojica je prometni policajac iz mjesta Brezje koji je na bolovanju zbog teške bolesti već tri godine.  Kako se neslužbeno doznaje, nije riječ ni o kakvoj  psihičkoj bolesti. Ubijena 52-godišnjakinja radila je računovotkinja u policiji, a ubijena 39-godišnjakinja njezina je nećakinja, za koju se pretpostavlja kako ju je dovezla kući, u automobilu. Zločin je počinjen pred petogodišnjim sinom mlađe žrtve koji  nije ozlijeđen. 

Policijski očevid je u tijeku nakon kojeg bi trebali biti jasniji motivi i okolnosti ovog dvostrukog ubojstva. 

Idi na 24sata

Komentari 241

  • alanford1 27.06.2016.

    SIGURNOST I POVJERENJE-to piše muriji na službenim vozilima,jbcu im mtr sljedeći put kad me zaustave....

  • 99roses 27.06.2016.

    ...nije psihički bolesnik, što je onda, kad ide ubijati ljude, svi koji ubijaju, imaju problem sa psihom, takvima je mjesto u ustanovama za tu bolest...sirote žene....

  • _Tin_ 26.06.2016.

    Policijskoj brutalnosti nema kraja,a država ih štiti i zataška svo zlo koje naprave....Prije tjedan dana su na makarskom lukobranu trojica policajaca pretukli maloljetnika,udarali ga šakama u glavu,vukli po betonu,cipelarili,sjedali mu na glavu,skoro ga ubili i do dolaska roditelja je skoro izdahnuo od premlaćivanja. Liječnik u Splitu je evidentirao ozljede glave, nosa i vrata.Policajci su na pitanje majke pretučenog maloljetnika - Što bi bilo da je moje dijete zbog vas umrlo?- hladno odgovorili "Ha, onda bi morali s tim živjeti." Stop Brutalnosti Policije!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare