To je to što me zanima!

Premijer BiH Nikola Špirić podnio ostavku, pala vlada

Predsjedatelj Vijeća ministara Špirić nezadovoljan je stanjem u zemlji te optužuje međunarodnu zajednicu za nametanje rješenja koja ne pomažu
Vidi originalni članak

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH Nikola Špirić podnio je u četvrtak ostavku na tu dužnost. Špirić je svoj postupak obrazložio nezadovoljstvom stanja u zemlji, no pritom je također optužio međunarodnu zajednicu zbog nametanja rješenja koja ne pomažu poboljšanju stanja u zemlji. Prema Zakonu o Vijeću ministara BiH, ostavka premijera znači i pad cijele vlade, pa će sadašnji članovi Vijeća ministara BiH od četvrtka svoje dužnosti obavljati samo u tehničkom mandatu dok se ne izabere nova vlada.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • CICA 01.11.2007.

    Ma hvala Bogu da pojedini politicari su shvatili da trebaju da odstupe sa svojih pozicija....bilo je i vrijeme!!!! Nama u BiH trebaju politicari koji se zalazu za dobrobit cijele BiH, a ne njenih pojedinih dijelova. Spiricu hvala ti sto si konacno shvatio da Medjunarodna zajednica ne podrzava nacionalizam i da politika tvoje stranke ne prolazi vise. Naprijed BiH!!!

  • minim 01.11.2007.

    Sve čestitke gospodinu Špiriću na dosljednosti i principijelnosti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare