To je to što me zanima!

Premijer joj nije oprostio Žalac: Tramišak je odbila dati novih 20 mil. kuna za još jedan softver

Riječ je o dogradnji programa za EU fondove, koju bi opet mogla dobiti tek jedna tvrtka. Nakon što je prijavila Žalac za preplaćivanje takvog programa, smijenjena ministrica naljutila premijera jer nije htjela učiniti isto
Vidi originalni članak

Plenković nije mogao oprostiti Tramišak Gabrijelu Žalac, tako da je smjena bila pitanje vremena. Kaže to jedan HDZ-ovac o odnosima unutar Vlade. Bivša ministrica EU fondova Gabrijela Žalac optužena je da je preplatila jedan softver za više od 10 milijuna kuna. No još traju izvidi o drugom slučaju softvera, eFondovi, koji je izradila tvrtka Omega software. Nataša Tramišak europskim i domaćim istražiteljima proslijedila je svu dokumentaciju sa sumnjom da je i taj program preplaćen kroz dogradnju i održavanje, a ukupno su za njega izdvojena 32 milijuna kuna.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • aciviij 12.01.2023.

    Kakvo je čudo što je smijenjena? Koštala ih je lijepe hrpe novaca. Plenkijevi puleni osmisle perfektnu vešmašinu za pranje love onda ta bezobraznica odbije u nju ubaciti državnu lovu, koja je bila potrebna za njezino pokretanje i korištenje. Gledaj narode hrvatski kako će se to sada stručno odraditi. Narode, samo gledaj, kao i do sada i ne diži glavu! Ne ometaj ih dok te pošteno pljačkaju!

  • Neprikladan 12.01.2023.

    koji alpinisti?!

  • DDlojzek1967 12.01.2023.

    Sve njih u " prdekanu"....

Komentiraj...
Vidi sve komentare