To je to što me zanima!

Premijer o Sloveniji: Neće biti ni po našem ni po njihovom!

To je uvijek tako u diplomaciji, nije bitno što ja osjećam kao pravdu i kao ispravno. Ali ne mogu, u interesu uspješnosti postupka, govoriti o detaljima, kaže Milanović
Vidi originalni članak

Na kraju neće moći potpuno biti ni po našem ni po njihovu. To je uvijek tako u diplomaciji, nije bitno što ja osjećam kao pravdu i kao ispravno. Ali ne mogu, u interesu uspješnosti postupka, govoriti o detaljima, rekao je premijer Zoran Milanović u petak komentirajući rješenje Ljubljanske banke i ratifikaciju hrvatskog pristupnog ugovora u Sloveniji. Istaknuo je kako su razgovarali ranije, a nastavit će raspravljati da se pronađe rješenje, javlja Večernji list.

Milanović kaže kako zasad ne planira informirati Sabor o dogovoru na kojem Vlada radi sa slovenskom vladom. 

- Neću prebacivati odgovornost na Sabor i bježati od odgovornosti. Spreman sam, kad za to dođe vrijeme, razgovarati s drugim klubovima zastupnika i informirati ih o tome što se radi i kako se radi. No, u ovoj fazi to je posao Vlade - kazao je premijer.

>>> Više pročitajte u Večernjem listu

Idi na 24sata

Komentari 137

  • josipbroz_1_1 10.02.2013.

    isto kao i u uniji neće biti po našem nego po njihovom...

  • johnny1966 09.02.2013.

    Nama nema spasa! Hrvati će uskoro biti najveća sirotinja. Na vlasti su ljudi koji ne vole Hrvatsku ili oni koji su sve pokrali! To traje preko 20 godina. Vezano uz pregovore: ako pregovaraš na dobrobit svojega naroda, kakve tajne i skrivanja mogu postojati??

  • bbbbb 09.02.2013.

    Kao da nas netko nešto pita.A Janeze još manje.Nemoš bilivit kakvi su to ljudi,gori su od Srba 5 puta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare